Flörti Dancing – új salsás film a mozikban

ads_cubanfury_main_b1_v3Május 1-től látható a magyarországi mozikban a Flörti Dancing című film.

A Latinfo.hu és a filmforgalmazó ADS Service közös játékán jegyet nyerhetsz a film díszbemutatójára!flortidancingjatek

Flörti Dancing Premier Party 2014.04.25 20:30-23:00 Info: https://www.facebook.com/events/232298853625485/

Interjú Dottyval, a Flörti Dancing film táncosával: https://latinfo.hu/cuban-fury-dotty/

 

színes, angol vígjáték

Flörti dancing
eredeti cím: Cuban Fury
rendező: James Griffiths
főszereplők: Nick Frost, Rashida Jones
gyártási év: 2013.

Történet, szereplők

1987: a 13 éves Bruce Garett ég a vágytól, hogy megmutathassa a világnak tánctudását az Országos Serdülő Salsa Bajnokságon. Vágya azonban egy végzetes éjszakát követően szertefoszlik, önbizalma meggyengül és ezzel élete eltávolodik a tánc világától.

cuban-fury-flashdanceHuszonöt évvel később, az álmaitól megfosztott Bruce (Nick Frost – Haláli hullák hajnala, Vaskabátok) jó pár kilót felszedve, magányosan és elszigetelten él. Egy nap új főnököt kap: a bájos és vicces Juliát. (Rashida Jones – Városfejlesztési osztály, Social Network – A közösségi háló) A nő megjelenésével Bruce rádöbben, hogy ideje önvizsgálatot tartania, és ugyan tudja, hogy nincs esélye Juliánál, mégis késztetést érez arra, hogy összeszedje magát és változtasson unalmas életvitelén. A hatalmas egójú, sikeresebb kollégája (Chris O’Dowd – Koszorúslányok, Thor – Sötét világ) azonban könnyebben veszi Julia meghódításának akadályait és ez újra összetöri Bruce szívét.

Nővére (Olivia Colman – Vaslady), látva testvére keserűségét, szövetkezik Bruce gyermekkori tánctanárával (Ian McShane – A Karib-tenger kalózai: Ismeretlen vizeken) és egy amatőr salsa oktatóval karöltve minden követ megmozdítanak azért, hogy Bruce visszanyerhesse egykori életvidám, táncos énjét és megtalálhassa élete szerelmét.

https://www.youtube.com/watch?v=jpL8QUaDYoQ

Hamarosan interjút olvashattok a Latinfo.hu-n Dottyval, a Flörti Dancing film egyik táncosával!

ads_cubanyfury_rashida_v2 ads_cubanyfury_nick_v2 ads_cubanyfury_chris_v2

Célunk, a filmen keresztül, a salsa népszerűsítése. Örülnénk, ha megosztanád barátaiddal a filmről szóló cikkünket (https://latinfo.hu/florti-dancing/) vagy a film előzetesét (https://www.youtube.com/watch?v=jpL8QUaDYoQ). Kösz!

 

image003


Közzétéve

itt:

, írta: