Extreme Workshop

Extreme WS: Bachata-Zouk-Kizomba 02.25-26.

2012. február 25-26. lesz az a hétvége, mikor 2 teljes napon keresztül hódolhatunk világszinten töretlen sikereket arató táncoknak. Olyan oktatók tartják kezükben az irányítást, akik sok éves táncos múlttal és komoly referenciával váltak méltó képviselőivé műfajaiknak…

 

“eXtreme Workshop Hungary 2012”
Új Udvar BK 1036 Bécsi út 38-44.

Kik is ők? Mit lehet tudni róluk?

Marta Knoll & Ronaldo Magalhães de Aguiar

 

2010. májusában kezdték el közös pályafutásukat. A páros az első hazai sikerei után a megalakulásuktól számított néhány hónapon belül nemzetközi hírnévre tettek szert, azóta zouk és samba de gafieira műfajban Európa egyik legkeresettebb fellépő és tanárpárosává léptek elő, melynek köszönhetően évente számos hazai és külföldi meghívásnak tesznek eleget. Olaszország, Svédország, Hollandia és az Egyesült Királyság után itt, a hazai szervezésű eXtreme Afro-Latin Workshop-on a Zouk Lambada rejtelmeibe avatják be az érdeklődőket.

 

Ladányi Zoltán & Legindi Nikolett

 

2011-ben álltak össze. Nevükhöz még kevés esemény kötődik, azonban  hozzájuk kapcsolódik számos kis- és nagyvárosi Workshop vezetése, illetve az Országos Bachata Turné jelenleg is folyó rendezvénysorozata. Folyamatos részvételük a táncos életben, a több sikeres tanfolyam levezetésével teszik egyre elterjedtebbé ezt a műfajt. Ladányi Zoli 20 évet is meghaladó múlttal, több színházas szerepléssel, számtalan Workshop levezénylésével, és töménytelen fellépéssel a háta mögött megfelelő felkészültséggel garantálja az órák minőségi szinten történő megvalósulását. Az óráik a jó hangulatra és az alaposságra épülnek.

Nagy Tamás & Farkas Vera

 

2007 óta táncolnak együtt. Kezdetben (1 évig) tanítványai Glotz Marcsinak, eközben kezdtek el kacsingatni a kizomba felé. Mivel ezt az afrikai kultúrát az országban nem volt lehetőség tanulni, elkezdtek egyre többet külföldre járni (Lisszabon, Varsó, Belgrád) és a nemzetközi kongresszusokon magukévá tenni a tánc mögötti értékeket. Folyamatosan fejlesztenek sokszor több stílust (Angola, Passada, Flow) is egyszerre, hogy minél színesebb képet adhassanak az érdeklődőknek. Eközben lehetőség nyílt, hogy az egyik neves Angolából származó oktató-koreográfus, Pedro Tomas Petchú tanítványai lehessenek. Petchú személyesen foglalkozik a fejlődésükkel. Első ízben ők próbálják a Kizomba táncot és kultúrát terjeszteni Magyaroszágon.

 

Ez a Workshop jelenleg úttörője egy olyan rendezvénynek, mely reményeink szerint idő múltával sikeresen válik majd szerves közreműködőjévé olyan közösségek és tánckultúrák népszerűsítésének, mely a környező országokban már nagyban burjánzik, mialatt hazánkban még igencsak gyerekcipőben járnak.

Reméljük, hogy ez a rendezvény komoly fogadtatásra fog szert tenni és megalapozza a biztos folytatást.

 

Nagy szeretettel várnak minden táncost az oktatók!

 

Facebook event link: https://www.facebook.com/events/104352159690659/

Szakmai oldal: https://www.facebook.com/pages/ALE-AfroLatin-Events-Hungary/273937379336586

Médiatámogató: Latinfo.hu