Zouk Workshop

Zouk Workshop Gary Carr-ral és Pálmai Violával

Zouk WorkshopDecember sűrű hónapnak ígérkezik a magyar latin táncközösség életében. 10-11-én Világsztárok érkeznek Magyarországra, Bachata és Zouk tudásunk csiszolása érdekében!

Biztosan sokan játszottunk már a gondolattal: jó lenne kimenni külföldre világhírű oktatóktól tanulni, valami újat, valami mást… Most a Capital Salsának köszönhetően még csak el sem kell hagynunk az országot, hogy a vágyunk teljesüljön… Balogh Ádám (Capital Salsa) szervezkedésének köszönhetően méltán világhírű oktatók kis hazánkba látogatnak, hogy két fantasztikus napot tölthessünk el tanító kezeik alatt!

Program

December 11.
Zouk Workshop Gary Carr-al és Pálmai Violával OndaAmor Dance Company

A workshopot kezdőtől középhaladó szintig bárkinek ajánljuk, mindenki számára tartogatunk érdekességeket, viszont követhető lesz teljesen kezdők számára is! Azoknak, akik már tanultak zoukot, gyorsabban és könnyedebben fog menni a tanulás ezúttal, de nagyon sok új mozdulatot fogtok ti is tanulni, amivel bővíthetitek a repertoárotokat, és magabiztosabban mozoghattok a táncparketten.

A workshop célja, hogy megtanuljunk vezetni és követni, különböző stílusú zouk dallamokra táncolni (kizomba, neo-zouk, lambadazouk, RnB), és hogy átérezzük a táncot a partnerünkkel.

  • 10:30 – 11:00 Érkezés, regisztráció. Kulturált öltözőket, zuhanyzókat a workshop látogatói számára biztosítunk.
  • 11:00 – 12:00 Bemelegítés különböző zouk stílusú zenékre, izolációk, alaplépések, kézváltások, forgások
  • 12:00 – 13:00 Egyszerű kombinációk stílusosan, partnermunka, testmozdulatok és hullámok
  • 13:00 – 14:00 Vezetés-követéstechnika, lady és man styling
  • 14:30 – 15:30 Kiállások a zenében és ejtések játéka
  • 15:30 – 16:30 Alapvető fejkörzések, és ezek összekötése kiállásokkal a figuráinkra építve érzékien

Az esti buli kiváló alkalom arra, hogy táncoljatok olyan zenékre, amelyeket a londoni zouk klubok játszanak. Természetesen a show az oktatók részéről nem maradhat el, hogy megmutassák a tánc szépségét!

 Tanárok

Gary Carr
Gary Carr

Gary az Angol Táncszövetség által minősített zouk oktató Londonban. A Latin Zouk egyik kezdeményezőjeként Marisa Gulinoval együtt alapította London egyik vezető zouk tánciskoláját, az OndaAmor Dance Company-t. Átfogó tudását már több más táncban is megalapozta (jive, lindy hop és kortárs), így az OndaAmor tánctanára és előadója egyedivé teszi számunkra ezt a magyarországi kurzust. Az évek során több tehetséges táncosnak is segített, hogy megtalálja saját útját a tánc világában, a tanításban illetve a fellépések terén. Gary több nemzetközi zouk/lambada kongresszuson is részt vett előadóként és oktató tanárként, mint például a brazíliai Porto Seguroban, Londonban, Amszterdamban, Barcelonában. Anglián belül is számos nemzetközi workshopot szervezett már. Jelenleg azonban nagyobb figyelmet fordít londoni Latin Zouk estek és show-k szervezésére, ill. az OndaAmor fellépő csapatának és tanulóinak továbbfejlesztésére, hogy sikeresen megállják a helyüket különböző színpadi produkciókban.

 

Pálmai viola
Pálmai viola

Gary partnere a budapesti származású, de jelenleg Londonban élő Viola lesz. Viola az OndaAmor Latin Zouk estek segédoktatója, aki az OndaAmor Tánccsoport tagjaként fellépéseken is részt vesz. A táncos háttere a hastánc, a szamba és a latin táncok mellett főként a salsa. 4 év magyarországi kubai salsa oktatás után Londonban is tovább oktatja azt, azonban az igazi szenvedélye a zouk lett. Amióta felfedezte ezt az érzéki táncot, tudását nemzetközi kongresszusokon is gyarapítja. Nemrég az OndaAmor tánccsoport másik tagjával, Gareth Evanssel megnyerte Londonban a Sexy and Sensual Latin Festival versenyét is!

 

 

Jegyárak:

Jegy a helyszínen:9900 Ft

Jegy elővételben:8000 Ft

Salsa Capital Gold klubkártyával 500 Ft kedvezmény!

A jegyeket megvásárolhatod a Salsa Capital rendezvényein szombatonként!

Amennyiben a szombaton megrendezésre kerülő Bachata 5 stílusa workshopra is váltasz jegyet, úgy a két workshop együtt 14 990 Ft.

Hihetetlen élmények, tudás vár ránk, hihetetlen áron! Remélem minél többen találkozunk és részesei leszünk!


Közzétéve

itt:

,

, írta: