Bachata Workshop

Bachata 5 stílusa és technikája workshop Iñaki Fernandez & Beige

Bachata Workshop plakátDecember 10-11-én Világsztárok érkeznek Magyarországra, Bachata és Zouk tudásunk csiszolása érdekében! Két nap, két érzéki tánc, 4 világsztár és számtalan újdonság!

Biztosan sokan játszottunk már a gondolattal: jó lenne kimenni külföldre világhírű oktatóktól tanulni, valami újat, valami mást… Most a Capital Salsának köszönhetően még csak el sem kell hagynunk az országot, hogy a vágyunk teljesüljön… Balogh Ádám (Capital Salsa) szervezkedésének köszönhetően méltán világhírű oktatók kis hazánkba látogatnak, hogy két fantasztikus napot tölthessünk el tanító kezeik alatt!

Program

December 10.
Bachata 5 stílusa és technikája workshop Iñaki Fernandez & Beige

  • 3 órában megtanulhatják a Bachata csínját-bínját – footwork, vezetés és követéstechnikai szabályok, partnerwork, zene interpretáció
  • tematikusan felépített workshop, amelyen az alapoktól egészen a szuper haladó technikákig mindent elsajátíthatnak
  • azokat várjuk, akik már ismerik a bachata alaplépését (középhaladó szinttől), vagy már hosszabb ideje salsáznak
  • a workshop után a résztevők meg fogják tudni különböztetni az egyes zenei és táncbeli bachata stílusokat és a 3 óra után még személyre szóló javítást, tanácsokat is kapnak a gyakorló óra keretén belül
  • férfi és női stíluselemeket is felsorakoztatunk

A 4. óra egy speciális óra lesz, ahol a workshopon megtanult anyagokat rögzítjük, gyakoroljuk, illetve Beige és Iñaki személyesen fog mindenkinek segítséget adni a fejlődésben.

Tanárok

Iñaki Fernandez
Iñaki Fernandez

Iñaki Fernandez Madridból, Spanyolországból származik. Ma már az Egyesült Királyság egyik legkeresettebb latin tánctanára belföldön és külföldön egyaránt. Szakterülete a salsa, kizomba, argentin tangó, cha cha cha, és természetesen a bachata. 2004-ben, miután több spanyol salsa és bachata bajnokságot megnyert, Iñaki az Egyesült Királyságba érkezett és hamarosan fel is kérték, hogy csatlakozzon a világhírű “Leon Rose Project”-hez, amely által több, mint 5 éven át számos tapasztalatot szerzett a tánc, a tanítás és fellépés területén, és a csapat által a legrangosabb Salsa Kongresszusokra és fesztiválokra jutott el.
Tanítása – szerte az Egyesült Királyságban – elősegítette egy erős Bachata közösség kiépülését. Iñaki az egyik megalapítója volt a világszínvonalú tanárokkal rendelkező, kiemelkedően elismert Latin Dance Academy London-nak.
Mivel óráin a táncosok megtanulhatják a a legpontosabb technikákat, és a salsa, bachata stb. minden kis titkát, így leginkább, mint a “komoly salsások tanára” lett világszerte elismert. Rövidesen az Egyesült Királyság határain túl folytatta oktatói és előadói munkáját, számos különböző városban – az Egyesült Államokban, Európában, Dél-Amerikában, Ázsiában és a Közel-Keleten.A tanításon kívül Iñaki tapasztalt tánckoreográfus is. Rengeteg darabot gyártott a zeneiparnak és televízió társaságoknak, mint például a világhírű BBC műsor “Strictly Come Dancing”-nek 2009-ben. Saját DVD-jének kiadása után, Iñaki egyesítette erőit Frank Santos-szal és Tony Laraval, akik szintén híres bachata tanárok. Együtt készítették el a “3 Bachateros„ elnevezésű DVD-t.

Beige
Beige

Beige népszerű és elismert, itthon és külföldön egyaránt. Érzékisége, életöröme és tüzessége mindenkit magával ragad! Beige tíz éves kora óta táncol, töretlen lelkesedéssel és energiával.
Több éve képzi magát különböző külföldi kongresszusokon, illetve számos fesztiválon, workshopon tanított, lépett fel. (Belgium, Olaszország, Németország, Svájc, Szlovénia, Lengyelország, Románia, Szerbia, etc.) 2010 novemberében költözött Ausztirába és Bécsben, a Floriditában ad heti kurzusokat. Amikor csak teheti Magyarországra is ellátogat, hogy tudását itthon is átadhassa lelkes tanítványainak.

Jegyárak

Jegy a helyszínen: 9900 Ft
Jegy elővételben: 8000 Ft
Salsa Capital Gold klubkártyával 500 Ft kedvezmény!
A jegyeket megvásárolhatod a Salsa Capital rendezvényein szombatonként!
Amennyiben a vasárnap megrendezésre kerülő (TVM2) Zouk workshopra is váltasz jegyet, úgy a két workshop együtt 14 990 Ft.

Hihetetlen élmények, tudás vár ránk, hihetetlen áron! Remélem minél többen találkozunk és részesei leszünk!Közzétéve

itt:

,

, írta: