Itt a nyár és a szabadtéri bulik, hurrá!

A nyári bulik mindig másak… Persze sokszor itt is meleg van, sokszor nem feltétlenül a csillagos ég van felettünk, de mégis: ez itt a nyár! Kicsit szabadabbak vagyunk, bővelkedünk D-vitaminban, vidámság, haverok, dizsi, szamba salsa! És persze nem véletlenül hívják a futó kalandokat is egynyárinak. :-)
Szerencsések vagyunk, az idei nyár szépnek ígérkezik, vár ránk egy csomó táncos buli!
Lássuk őket:

Figyelem, a lenti információk a cikk megjelenésének az idején érvényesek. Az aktuális bulik mindig a naptárunkban találhatók meg: http://Latinfo.hu/naptar (a szerk.)

HÉTFŐ
Salsa Randevú a Budai Várban: nem rendszeres, figyeld a naptárunkat! A pazar kilátást csak a hangulat tudja überelni. :-) Teljesen szabadtéri buli, rossz időben elmarad. Amint lesz esemény, beszámolunk róla.

Open_Air_Salsa_2KEDD
Holdudvar Salsa: kéthetente. Budapest egyik legjobb party helyszíne, ahol kis margitszigeti séta után egy pazar buli vár, két teremben. Részben szabadtéri, komoly eső esetén elmarad.
Az esemény linkje

Műcsarnok KizZona: kéthetente. Open air kizomba buli a Műcsarnok Teraszon.
Az esemény linkje

SZERDA
Salsa Matiné a Gozsduban, 6-tól 8-ig. Munka utánra, vagy bemelegítésre az esti bulihoz ideális. Belváros, utcai salsa, mi kell még? Teljesen szabadtéri buli, rossz időben elmarad.
Az esemény linkje

Műcsarnok Salsa. Nem rendszeres, figyeld a naptárunkat! Két termes buli a Műcsarnokban, illetve szép időben a Műcsarnok előtti járdán is.
Az esemény linkje

Salsa a Bálna teraszon. Két helyszín, salsa és kizomba, a buli előtt ingyenes workshop.
Az esemény linkje

CSÜTÖRTÖK
Remix Cabrio buli az Eiffel téren. Egy vérbeli szórakozóhely, ahol az ajtók most végig nyitva lesznek. Az első buli május 19-én.
Az esemény linkje

PÉNTEK
Salsa a Tónál a Városligetben. Az eddigi legnagyobb horderejű szabadtéri buli három tánctérrel, utolérhetetlen kilátással a Vajdahunyad-várra. Egyelőre még várjuk a nyitóbuli időpontját, amint megvan, kitesszük!

SZOMBAT
Salsa buli a Le Bistroban a Kopaszi gáton, havonta egyszer. Zöld környezet, két tánctér, s óriási hely táncolni. Az első buli május 23-án:
Az esemény linkje

Zippp Terrace a Margitszigeten. Több termes buli, egyelőre még várjuk a nyitóbuli időpontját, amint megvan, kitesszük!

VASÁRNAP
Erzsébet Téri Salsa: nem rendszeres, figyeld a naptárunkat! Tánc a város szívében, az óriáskerék lábánál. Teljesen szabadtéri buli, rossz időben elmarad. Amint lesz esemény, beszámolunk róla.
Az esemény linkje

Szerző: DJ Greg, frissítések: Latinfo.hu

Salsa a Gorkij parkban

Újabb buliról vagy változásról tudsz? Oszd meg velünk az infót a lenti FB komment dobozban!


Közzétéve

itt:

,

, írta: