Randiznál egy salsás sráccal?

Randiznál egy salsás sráccal?

A salsás pasiknak néha rossz a hírük. Óva intenek tőlük! “Mind szélhámos, nőcsábász és fene arrogáns” – ez hírlik róluk a helyi salsa klub színfalai mögött. De ez tényleg így van? Randizz egy salsás sráccal vagy inkább kerüld őket? A mondás szerint az éremnek két oldala van… Mi a jó és mi a rossz abban, ha salsás pasival randizol?

NAGYSZERŰ DOLGOK

Egy salsás srác mindig aktív és jó kondiban van

Egész éjjel talpon van, jó a mozgása és testét kitűnő formában tartja. Elvégre nem ülhetnek otthon és bulizhatnak egyszerre, igaz? És mi lehet vonzóbb egy férfiban annál, hogy edzésben van?

100salseroA salsás fiúkat nem befolyásolja a sztereotípia

Férfiként kell egy kis mersz a salsa tanuláshoz. Sajnos vannak emberek, akik (helytelenül) úgy vélik, hogy táncolni nőies, puhány dolog és már annak az említésétől is rosszul vannak, ha azt hallják, hogy egy férfi táncolni jár. Milyen kár, semmi nem lehet távolabb az igazságtól. A saját szexualitása és önkifejezése szempontjából jó dolog szakítani a sztereotípiával, megtanulni salsázni és figyelmen kívül hagyni a munkatársak és a jóhiszemű, de a témában járatlan haverok ugratását.

Egy salsás pasi nyitott, művelt és talán egy kicsit kalandvágyó is

Az egyik legjobb dolog a salsában, hogy színes, a világra nyitott és érdeklődő embereket vonz. A srác, aki táncol, nagy valószínűséggel ilyen, s biztos van még jó néhány rejtett értékes tulajdonsága, amely felfedezésre vár.

A salsás srácok jók az ágyban (vagy legalábbis annak kéne lenniük)

Figyeld meg egy picit a srácot. Mondd el mit gondolsz (csak finoman! :)).  Egy jó férfitáncosnak van ritmusérzéke, anélkül lehetetlen táncolni. Ezzel a kiváló erőnléttel és nagyszerű testmozgással, amivel rendelkezik… elég jó esélye van, hogy sikere legyen az ágyban. ;)

A közös érdeklődési kör csodálatos dolog

Van valami közös ezekben az emberekben: ez a Salsa imádat.

Miért érdemes elkezdeni? Elmehetsz a barátaiddal szórakozni. Megengedheted magadnak bűntudat nélkül. Megőrizheted a szabadságodat. Tudsz beszélgetni a táncról és nem utolsósorban vannak emberek, akik megértik, mi a fenéről beszélsz, és vevők is rá. Számomra meglehetősen jól hangzik.

dating_salseroSalsa: Van kémia?

A salsa összehozza az embereket és azonnal szoros kapcsolatot teremt. Amikor táncolsz, nem tudsz mit tenni, de érzékeled, hogy működik-e a kémia vagy nem. Itt nincs szükség találgatásra.

 

A ROSSZ DOLGOK

Vigyázz az egóval!

Valami rossz beidegződés miatt hajlamosak vagyunk azt gondolni, hogy a lányok könnyen táncolnak, a fiúknak ez pedig nehezebb. Ez azt is jelenti, ha egy srác jól táncol, sokan úgy gondolják, hogy az valami különleges dolog, ez pedig könnyen az illető fejébe szállhat. Ezen kívül hirtelen szert tesz olyan nagyszerű képességekre, ami nagyon népszerűvé teszi. Ki ne érezné az egójuk növekedését…?

Esélyes, hogy megcsal?

A salsa egy közösségi sport, ahol találkozol sok új emberrel, ott a fizikai kontaktus is és nyilván egy idő után meg is ismered őket. Ez önmagában elég jól hangzik. A probléma ott kezdődik, ha valaki egy kicsit kevésbé hűséges típus és rájön, hogy számára a salsa egy jó kis játszótér, ahol egy csomó minden(ki)t ki lehet próbálni.

Féltékeny vagy? Akkor nézz másfelé!

Képes vagy kezelni mindazt a figyelmet, ami a partnered felé irányul? Vagy inkább: féltékeny típus vagy? Ez tényleg az a hely, ahol a bizalmi szinted a féltékenységgel együtt tesztelésre kerül. Hűséges a partnered? Van okod a féltékenységre? Emlékezz, a salsa társastánc és a partnered a másik nem többi tagjával is akar táncolni. Próbálj meg felülemelkedni ezen!

salsa_datingNincs menekvés

Csomó időt elvesztegettem azzal, hogy egy nő barátom szakított a salsás barátjával és a szokásos szórakozási programunkat nem táncolással töltöttük, hanem annak feltérképezésével, hogy az ex-barátja éppen merre jár és kivel találkozik, és hogy el kellene kerülnie őt. Ez szinte lehetetlen ebben a korlátozott közösségi térben. Nem tudsz ezen segíteni, de túlléphetsz a múlton. Tudod kezelni, ha ilyesmi történik?

A salsa kémia nem feltétlenül a valóságot tükrözi

A legcsodálatosabb táncot táncoltad a legcsodálatosabb személlyel.  A kémiai hatás intenzív – szinte a lélegzeted is elállt a táncpartneredtől. De ez azt jelenti, hogy megtaláltad a lelki társadat? Nem feltétlenül. Ami  tánc közben működik, nem biztos, hogy a való életben is ugyanúgy működik. Szomorú lehet, de így van. A legkiválóbb salsa táncosok is lehetnek unalmas fickók.

A salsa nem a való világ

A salsa fura dolgokat művel az emberekkel. Kiválóan működik terápiaként, jó arra, hogy elfelejtsd a melódat, a problémáidat vagy bármi mást, ami nyomaszt, és megéld a pillanatot. Azonban a táncos élményeid nem szükségképpen íródnak át a mindennapi életbe. És nem csak a kémiáról beszélek. Valahogy úgy van ezzel is, mint a késő esti remek ötletekkel, amiken jár az agyad, de reggel már nem tűnnek olyan fantasztikusnak…

Mindenki pletykafészek

A salsa kissé zárt közeg, olyan mint egy kisváros. Tele van emberekkel, akiket kedvelsz, de vannak olyanok is, akiket egyáltalán nem akarsz látni. Mindenki tud mindenki ügyeiről és szívesen megosztják a pletykákat, hogy ki kivel randizik, és kit láttak távozni a buliról XY-nal. Zavar ez téged?

 

Most már látod, a salsás srácoknak lehet, hogy nem túl jó a hírük, de ezzel együtt van egy csomó előnye annak, ha a salsás közösségből választasz párt. A salsás férfiak nem mindannyian olyan rosszak, mint ahogy hírlik. Felejtsd el a hipotézist, és adj nekik esélyt – valószínűleg kellemes meglepetés ér!

Via: salsahackers.com Fordította, adaptálta: Violeta & Greg

Az eredeti írás a a Salsa Hackers oldalon jelent meg:
http://salsahackers.com/date-salsero/

 

salsahackers

Várjuk a ti tapasztalatotokat, véleményeteket is a témával kapcsolatban:

 


Közzétéve

itt:

, írta: