N.Y. Salsa és Kizomba kóstoltató hétvége

4 csillagos szálloda 5 csillagos oktatással.

Nem szoktunk minden egyes hétvégéről írni, de ez egy olyan párosítás, ami erősen említésre méltó.

Április 20-21-én az ImprOn2 Dance Community és a Kizomba Club közös hétvégét szervez a Tisza Balneum Hotelben, ahol a Mesi – Tomi (ImprOn2) és a Farkas Vera – Nagy Tamás (Kizomba Club) páros egy pici nemzetközi fesztivál érzést próbálnak lopni a „hétvégi hétköznapjainkba”.

Azért szeretnénk felhívni a figyelmeteket erre az eseményre, mert habár itt senki nem fog megtanulni se new york salsázni se kizombázni tökéletesen, viszont esélyt kap arra, hogy belekóstoljon és megszeressen több olyan táncot és stílust, amik

– már önmagában is különlegesek és manapság a vonalas és sensual bulik világában nagyon hasznos lehet megismerkedni az alapjaival;

– másrészt, ha nem is sajátítja el, vagy nem kíván a jövőben tartósan ezzel foglalkozni, a benne rejlő különleges mozgásokat, stílusokat, izolációkat ér ellopni és garázdálkodni vele a már meglévő készleteink felturbózása céljából.

857904_4881448948936_1867567640_o

A szervezők különlegességekkel készülnek mindazoknak, akiknek soha nem volt a lábán Ny salsa vagy kizomba, és persze azoknak is, akik már jól bejáratott táncosok.

Lesz kubai „rávezető”, ahol bele lehet kóstolni a vonalas tánc szépségébe, eleganciájába; cha cha, pachanga és különböző lábtechnikák, amikkel muzikalitásunkat fejleszthetjük, illetve olyan elemeket varázsolhatunk a szólónkba amitől garantáltan megváltoztathatjuk mindazok vércsoportját akik épp minket sasolnak az eljövendő bulikban.

Akik még szüzek a kizomba és semba terén, azoknak ez jó alkalom arra, hogy egy 1 hónapos tanfolyam befizetése nélkül belekóstolhassanak az „afrikai tangóba” és jó eséllyel zsebre vághassanak egy új hobbit.

A kizombában járatosaknak pedig olyan ínyencségekkel készültek a szervezők mint „tánc a zsúfolt parketten” vagy „vezetés-követés”. Ezeket az órákat már azért is erősen ajánlanám, mert ha valaki nem is határozza el magát, hogy márpedig ő lesz a hónap kizomba táncosa, a vezetés-követés technika és az izoláció gyakorlásával egyszerűen nem lehet mellényúlni.

Arra nem térek ki, hogy a szálloda gyönyörű, csodás welness szolgáltatásokkal, mert az eseményből rá lehet találni a leírásra. Szóval aki csak ázni akar, vagy a jó társaság érdekli, majd este egy jó buli, semmiképp ne fogja vissza magát! :)

static_2_cc35df06f99e5d706b5a65465ee2afb0

Egy szó mint száz, ha valakit érdekel, hogy és mit lehet olyan tanároktól tanulni, akik nem csak hogy külföldön tanultak, de mára már tanítanak és fellépnek nemzetközi fesztiválokon, olyan órákon, amelyekhez nem szükséges „előélet” és még így is tud újat mutatni, akkor itt van az esemény linkje, fogyasszátok egészséggel:

https://www.facebook.com/events/291100897677655

 Szerző: A. J.


Közzétéve

itt:

, írta: