Megnyitotta kapuit a Silenus Pub

Úgy tűnik sikerült megtalálni az ideális vasárnap esti salsa helyet. Tökéletes táncparkett, hangulatos környezet, remek megközelíthetőség!

A Petőfi utcában található Silenus tömegközlekedéssel könnyen megközelíthető a Deák tér felől, ugyanakkor ingyenes parkolási lehetőség van az utcában és az Erzsébet híd alatti parkolóban.

A Pub kétszintes, a vasárnapi bulik alkalmával a 2. szint csak a salsa szerelmeseié. A remek táncparkett mellett – melynél keresve sem találhatnánk megfelelőbbet -, jó néhány ücsörgős box áll rendelkezésre, ahol a kellemes háttérzene mellett lehet pihenni, beszélgetni és iszogatni.

A Silenus Latinfo.hu-n: https://latinfo.hu/esemenyek-bulik/helyek/silenus/

Érdemes korán érkezni, mivel az esemény szervezői a visszajelzések alapján azt az okos döntés hozták, hogy a buli inkább kezdődjön korán, és ne tartson túl sokáig. 8 órától éjfélig várják a táncolni vágyókat, így mindenki ki tudja pihenni magát a hétkezdésre.

A Capital Salsa szervezésében álló party, ha úgy tetszik, a nyáron rendkívüli népszerűségnek örvendő Holdudvar méltó téli megfelelője.

A belépő a már jól bevált 1000 Ft, melyből 500 Ft lefogyasztható.

Üröm az örömben, hogy a bárpultnál sajnos ehhez méltóan bánnak a szomjazókkal: úgy látszik, nem nagyon kedvelik a kuponnal fizetőket…

A környezet és a hangulat ettől függetlenül nagyon kellemes. Kezdetben ugyan nem voltak túl sokan, de hétről-hétre egyre többen kíváncsiak az új lehetőségre.

A zenéért a bevált Salsa Capital DJ-k felelnek: DJ Stilo, DJ Balio és DJ Adam, minden vasárnap más-más felállásban, alkalomszerűen pedig egy-egy vendég DJ-vel kiegészülve.

Táncolható, kifinomult, de nem túl fárasztó zenékkel szórakoztatják a nagyérdeműt. Egyesek szerint időnként túlságosan elkapja őket a hév, és a kelleténél több szám erejéig kalandoznak el a zouk és a kizomba irányába, emellett viszont remek bachata zenéket és egy-egy cha-chát is hallhatunk.

A hangtechnika tökéletes, ventilátorok gondoskodnak róla, hogy a forró hangulat ne legyen kellemetlen.

Említettem már, de szeretném kiemelni a parkett minőségét, mert úgy gondolom, kevés olyan hely van, ahol igazán jól esik a tánc a táncos lábaknak. Lányok, ide bátran húzhattok magassarkút!

Gyere el és töltsd a vasárnap estédet táncos társaságban, jó zenével a Belvárosban!

Találkozunk a Silenusban!

 

Szerző: SAlsAndy


Közzétéve

itt:

,

, írta: