Grupo Extra – bachata minden szinten – koncertajánló

Mindenki ismeri a Me Emborracharé című számukat. Pontosítok, minden latino/latina, illetve tényleg mindenki, aki táncol bachatát. A közösségi média felületeken közzétett videóik több száz milliós nézettséget értek el.

Szerelem, ígéretek, csalódás, szakítás, öröm, fájdalom – mindaz szól a dalaikból, amitől az életünk annyira jó!

A GRUPO EXTRA alaptagjai: Tony Santana (Edward Anthony Regalado), Fidel Pérez, Nefftali Caba (Nene Flow) és Yewdry Alvarado.

Tony Santana a Grupo Extra dalainak a szerzője, tehetségét a Dominikai Köztársaságból hozta, ahol született, most Svájcban él. Fidel Pérez az együttes menedzsere és motorja, a Grupo Extra előtt a híres Aventura zenekar menedzsere volt, innen származik a bachata iránti szenvedélye. Nefftali Caba és Yewdry Alvarado kiváló ütőhangszeres zenészek, a Grupo Extra hangzása az ő tehetségükkel és munkájukkal nyeri el az átütő erejét.

Az együttes a DJ Guy Productions szervezésében Budapesten ad koncertet deember 10-én, a Testnevelési Egyetem aulájában. A helyszín óriási, mindenkinek jut hely táncolni, ami annál inkább is fontos, mert a koncert előtt és után DJ-k adják a táncolnivaló bachata zenét. 

Jegyek ezen a héten még Black Friday áron elérhetőek, utána még egy hétig online lehet jegyet vásárolni, ezen a linken. Az online jegyvásárlási lehetőség december 1-jéig él. A VIP szekció nem csak a dedikált (névre szóló) ülőhely miatt különleges, hanem azért is, mert a magasból kínál rálátást a színpadra és a táncoló tömegre. Természetesen a koncert után a zenekar a VIP szekcióba vonul vissza, lehet velük beszélgetni.
A jegyek 70%-a elkelt már, biztosítsd be a helyed te is! Gyere és légy részese ennek a különleges zenei utazásnak!

Néhány híres zenéjük alább:

Grupo Extra – Lejos De Ti

Grupo Extra – Hoy Se Bebe (élőben)

A Me Emborracharé sikerére alapozva szinte ugyanazzal a témával készítettek tavaly egy hasonlóan sikergyanús számot, ez a Beberé:

Iratkozz fel a csatornáikra, hogy jól fel tudj készülni arra, hogy együtt énekelj majd a zenekarral 🙂

YouTube

Instagram

Facebook

Spotify


Közzétéve

itt:

, írta:

Cimkék:

Hozzászólások

Vélemény, hozzászólás?