Nyár – Városliget és egy új nyári partysorozat, a Salsa Capital Cabrio Club. Irány a Városliget! Nyáron minden pénteken Salsa Capital Cabrio Club a Szecskában.

Capital átlátszó

 

 

Cím: Széchenyi Kertvendéglő – Budapest, Városliget, Állatkerti krt. 9-11.

 

 

Péntekenként a Széchenyi kertet vesszük célba, ami a legendás Széchenyi fürdő oldalában található! Célunk, hogy a nyári hétvégéken egy színvonalas környezetben tudjuk élvezni a hamisítatlan forró latin életérzést, a csalogató italokat, a táncot és a vérpezsdítő zenéket!

A hely adottságai valóban zseniálisak, a parkolás a hely előtt is könnyen kivitelezhető, a Városliget varázsa, a pihenni, kikapcsolódni vágyó turisták, a fürdő nemes hangulata, és az ősfás környezet rányomja bélyegét Budapest egyik legnagyobb kerthelyiségének hangulatára. A kényelmes 300 négyzetméteres tánctér, a hang és fénytechnikai és dekorációs arzenálunk tökéletes hátteret fog adni arra, hogy a legvidámabban töltsd el velünk a péntek estédet!

JÓ IDŐ V.S. ESŐ?
A rendezvényszervezők nagy álma valósul meg ebben a helyszínben, ami eső esetén is teljesen védett köszönhetően sátortetejének, jó idő esetén, mint egy kabriolet a sátor kinyílik, így bármely időjárási viszony esetén barátságos környezetet biztosít a Széchenyi Kert.

A zenei felhozatal gondoskodik arról, hogy igazán otthon érezd magad a Salsa Capital Cabrio Clubban!

Salsa terem – Dj Adam zenéire rophatod egész éjszaka, a salsa, salsaton, cha cha slágerektől az autentikus timbáig fogod hallani a karibi szigetvilág legvidámabban táncolható dallamait!

Sensual sarok – Dj Balio fog gondoskodni a kizomba-bachata dallamokról egész este! Ezekre a slágerekre összebújva táncolhatsz a holdfényes nyári éjszakákon!

A Széchenyi Kertvendéglő széles ital- és ételkínálattal és képzett személyzettel vár egész este, hogy kielégítse kívánságaidat.

21:00 – Kapunyitás és party kifulladásig!

Belépőjegy: 1000 Ft

Cím: 1146 Budapest, Állatkerti krt. 9-11.

Gyere és táncold át velünk a péntek éjszakát!

Web: www.salsacapital.hu