Cím: Hölgyválasz Táncstúdió – 1061 Budapest, Paulay Ede utca 41.

Belépő: 700/1000 Ft

Kedves kezdő és középhaladó diákok!
Néha érezhettétek már, hogy amit tanultatok SALSA órán az következő alkalomra már egy kicsit feledésbe merült, megkopott.
Rátok és az ilyen esetekre gondolva döntöttünk úgy, hogy a fenti időpontban gyakorló estét (két külön teremben lesz a salsa), majd utána bulit szervezünk nektek.
A gyakorló este lényege, hogy az első 2 órában tanári felügyelet mellett gyakorolhatnátok, lehet kérdezni, ha valamelyik figurával lépéssel gond van, ha egyéb kérdés van azt is megválaszolják az oktatók.
Utána éjfélig folyamatosan megy a zene mint egy SALSA buliban ( a zenék tempója ehhez a tánctudáshoz van mérve).
Mindenkit várunk szeretettel aki tanári segítséggel szeretne ismételni!

Tanár és buli felelősök! SALSA (salsa terem): Rafi

Ha csak 19:00-21:00-ig a gyakorló órára jössz, akkor 700 Ft a belépő illetve 500 Ft, ha van érvényes Salsa Diabólicás bérleted.

Ha egész estére (gyakorló óra+buli), vagy csak a “bulira” jössz (2 buli egy áráért!), akkor 1000 Ft a belépő illetve 700 Ft, ha van érvényes Salsa Diabólicás bérleted.

Fontos:
-A gyakoroló estre a belépő megfizetését egy karszalag felhelyezésével adminisztrálják! Tehát a gyakorló esten a salsa és kizomba terembe karszalag viselése kötelező, mely a tanárok által ellenőrizhető! Akin nincs karszalag, azt jogukban áll a recepcióra kiküldeni!
-A ruhatár ingyenes használata KÖTELEZŐ! Kabátot a termekbe behozni TILOS!

 

Friss, naprakész infókért ellenőrizd mindig a naptárunkat!

https://latinfo.hu/esemenyek-bulik/