Értékmegőrző – Tippek tolvajok ellen?

ShoeWithLock1Szerzőnk ismerőse tegnap tolvajok áldozata lett egy salsás helyen. Sajnos ez nem először fordul elő, ezért írt Fairytale néhány gondolatot a jelenségről.

Kedves Táncosok! A saját értékeitek védelmében, használjátok a ruhatárakat! Sajnos nem először fordult elő, hogy valakinek az est folyamán belenyúltak az asztalra tett táskájába, hogy némi pénzt és telefont vegyenek magukhoz. Sokunk számára felfoghatatlan, hogy miért történek ilyen dolgok… Sorolhatnék egyéb védelmi praktikákat is – legyen külön egy bulizós tárcád, kevesebb pénzzel, kártyával, a telefonodat pedig hagyd otthon (…persze…) -, de nem anyáskodni szeretnék.

phoneandlock

A szórakozóhelyeket is rossz színben tünteti fel egy-egy ilyen eset – pedig lássuk be, nem ők tehetnek róla. A szarkák jönnek és viszik, ami mozdítható. A ruhatár a legtöbb buliban ingyenes, ahol díja van, ott maximum 500 Ft-ot kérnek.

  Gondoljatok bele, tényleg megéri ennyi pénzen, vagy csak egy kis sorban álláson spórolni?

Szerző: Fairytale

Mi a Te “Értékmegőrző” tipped? Használsz ruhatárat, kint hagyod az autóban, nem viszel magaddal semmit, vagy van esetleg egészen más bevált módszered?

Válaszolj a Latinfo.hu kérdésére a Facebookos szavazáson  (Itt: https://www.facebook.com/questions/394706467294857), és/vagy írd meg a saját tipped/sztorid/véleményed a lenti komment dobozban!


Közzétéve

itt:

, írta: