DJ Tombao és a “Cuba in Tunisia” salsa fesztivál

A Cuba in Tunisia fesztivál szervezői felkérték DJ Tombaot, hogy zenéljen a rendezvényen. Bemutatja nekünk, hogy miről szól ez az egy hét és miért/kinek érdemes eljönni.

A helyszín Tunézia és az egyik legnépszerűbb nyaralóhely, Hammamet.

A kubai táncokról, zenéről és a felhőtlen nyaralásról szól ez a hét nap.

All inclusive ellátás, a legjobb kubai tanárok (csak néhány név: Alberto Valdes, Maykel Fonts, Yunaisy Farray, Danger Rodriguez, Diana Rodriguez, Yoandy Villaurutia), MAYIMBE és BAMBOLEO koncert, beach party, hajós buli, rumba fieszták és még megannyi élmény egy nemzetközi táncos csapatban.

Teljesen kezdő szinttől lesz oktatás, így a családtagok, barátok sem maradnak ki a táncos részből sem, szóval mindenki jöjjön Tunéziába!

 

 

 

 

Hogy kerülök én ide, mint DJ? Úgy, hogy az egyik főszervező 6 évvel ezelőtt volt vendégként az akkori bulimban, valamint hallott a tavalyi barcelonai Guaguancó Festivalon való szereplésemről, így most, hogy belevágott ebbe a projektbe, rögtön felkeresett, hogy szeretné, ha én lennék ennek a Kubának szentelt hétnek az egyik zenefelelőse. Hatalmas megtiszteltetés ilyen csapatban és ilyen színvonalú rendezvényen zenélni.

 

 

 

 

 

Árak? A hétvége ára 169,-EUR-tól indul. Az egész hét 244,-EUR-tól kezdődik. Ezek az árak az utazást és a biztosítást leszámítva mindent tartalmaznak, azaz a szállást, teljes ellátást és az összes táncos programot, a koncerteket is beleértve!

Jegyvásárlásnál 20,-EUR kedvezményt kapsz, ha használod a következő promo kódot: CIT2017_TAMAS

Jegyvásárlás: http://www.cuba-in-tunisia.com/tickets.html

Eredeti csoport a FB-on: https://www.facebook.com/festivalcubaintunisia/?fref=ts

Eredeti esemény a FB-on: https://www.facebook.com/events/193244847765071/

Magyar csapat a FB-on: https://www.facebook.com/groups/1745254462454740/?fref=ts