Bachata Garden – open air partysorozat

Az idei új open air partysorozat: Bachata Garden

Idén először, június 26-án elindult Budapest legújabb partisorozata, ami most a bachata szerelmeseinek kedvez. A Royal Dance Studio rendezésében élvezhetjük minden kedden egész nyáron. 100% bachata zene, tánc, táncoktatás, animációk. Minden ami a bachatás léleknek kellhet.

Legújabb kedvenc bulihelyszíne lehet a bachatásoknak a Reggae Garden, ami a Népligetnél található.

A bejárat ugyan kicsit megtévesztő lehet, hiszen egy rosszul elhelyezett nagy nyíl visszavezetheti a gyanútlan érkezőket a másik irányba, mint ahol a bejárat található, de a félreértés elkerülése végett egy nagy Bachata Music Café logó lesz kirakva a bejárat fölé, hogy senki ne tévedhessen el. Ha ezen az akadályon túljut az ember, akkor egy igazán hangulatos, szépen bevilágított helyszínre csöppenhet. A táncparkett nagyságától nem kell félni, azonban arra készülni lehet, hogy a padló nem tökéletes, érdemes kényelmesebb lábbeliben érkezni.

A kikapcsolódós hangulathoz hozzáadnak még a függőágyak is, aki szeretné, kipróbálhatja. Ha meri. :D

A zenét már messziről lehet hallani, a hangzás tökéletes! 17:00-kor nyitnak a kapuk, ekkor megszólalnak a lágyabb dallamok, kellemes a beszélgetéshez, ráhangolódáshoz, ami mellé egy jó bachata koktél tökéletes választás lehet, mi több 22.00-ig még koktélakciók is vannak. Aki vezet annak pedig a salsa alkoholmentes koktélt ajánlom. ;) Persze a nyughatatlan lábúak már ilyenkor is bátran táncolhatnak!

19:00-tól pedig megkezdődnek a workshopok. Az első egy kezdő szintű workshop, hogy akik még sosem találkoztak a tánccal, azoknak is aktívan telhessen az éjszaka. A második workshop már haladóbb figurákkal indul 20:00-tól. A két tartalmas óra után pedig indul az este pörgősebb része, megfűszerezve egy-két animációval. Unatkozni nem fog senki az biztos.

A buliba többféle beugró van:

  • CrazyTicket – 17:00 órától / 1900,- Tartalmazza: 2 táncóra + Party
  • ClassicTicket – 19:00 órától / 1500,- Tartalmazza: 1 választható táncóra + Party
  • PartyTicket – 20:45-től / 1000,- Tartalmazza: partijegy

Rossz idő esetén elmarad, ez esetben pár órával az esemény előtt szólnak, szóval érdemes csekkolni indulás előtt az eseményt.

Már a nyitóbulin is sokan voltak, szuper volt a hangulat, teli a táncparkett, és jók voltak a zenék. Ezentúl az esemény felületén lehet előre kérni számokat, amiket az este folyamán le is játszanak. A szervezők figyeltek a hangulatra, nagyon jó volt a felpörgetés, majd a pihentető számok, az animációk is jókor voltak beszúrva. Még a mosdók is tiszták voltak, annak ellenére, hogy kültériek. Amire ugye az italok után szükség is van. A kert végében egy tévé is volt, így nyomon lehetett követni egy meccset, habár csak hang nélkül. Ha én kedden megyek bulizni, ez lesz az úti célom, csak ajánlani tudom. Jó táncosok, finom zene, szép koktélok és jó táncok. Én nagyon jól éreztem magam.

Összefoglalva, akinek kedden munka után, vagy este van kedve egy jót bachatázni vagy kiereszteni a napi stresszt, célozza meg bátran a Bachata Gardent.

Ha már te is voltál, oszd meg az élményeidet, véleményedet lent a komment boxban!

Szerző: Scarlet


Közzétéve

itt:

, írta:

Hozzászólások

Vélemény, hozzászólás?