A Szilvuplé

Van egy hely, Budapest lüktető szívének közepén, ahol a hétköznapok szürke monotonitásából kiszabadulva ébren álmodhatunk!

Egy hely, ahol a színek a falból kilépve életre keltik a teret, ahol a zene magával ragad, és a tánc iránt érzett szenvedély új dimenziót nyitva felejthetetlen élményekkel és minden képzeletet felülmúló érzésekkel ajándékozza meg a latin világot kedvelők lelkét.

Szilvuplé a latinfo.hu-n: https://latinfo.hu/esemenyek-bulik/helyek/szilvuple/

Amikor az éj fekete fátyla elborítja Pest fáradt kis utcáit, a város lába alatt, az Ó utca birodalmában a vörösen izzó Szilvuplé felirat kigyullad, és minden egyes éjszaka egy újabb álom veszi kezdetét. A testünk felett a lelkünkben uralkodó ritmus veszi át az irányítást!

A Szilvuplé nem csak egy átlagos szórakozóhely, hanem rengeteg bimbódzó kapcsolat, zene és tánc iránt érzett szerelem bölcsője.


Igényes, jól válogatott zene – mely mind a kubai mind a vonalas világ őrültjeinek kedvez – jól táncolható L alakú parkett és két elszeparált terem várja a kikapcsolódni, szórakozni vagy csak egyszerűen lazítani vágyókat.

Elmaradhatatlan még, mely a jó hangulathoz szükséges, a lelkes és odaadó személyzet, mely kiváló minőségű italokkal és frissítőkkel önt új erőt a fáradt és kimerült táncosokba.

A hely magával ragadja az embert abban a pillanatban, ahogy belépett, emlékezetébe örökre beleég, és sohasem vész az enyészet martalékául.

Egy hely ahol semmi sem lehetetlen: Szilvuplé.

Szerző: Kassai Eszter

A cikkben felhasznált fotókat Lóritól (salsafoto.hu) és a Szilvuplétől vettük át.

Közzétéve

itt:

, írta: