WellYes Weekend – Micsoda?

Kertész Miklós (Miki bácsi) írása.

 

Időről időre valaki megkérdezi tőlem, hogy lesz-e YesKizomba, illetve hogy a WellYes hétvége a YesKizomba helyett lesz-e? A válasz az, hogy nem lesz YesKizomba abban a formában, amiben volt, és a WellYes a YesKizomba helyett is lesz, meg nem is. Annyiban helyette lesz, hogy ugyanabban az időben lesz, ugyanúgy a kizombáról szól majd, és ugyanúgy azt szeretnénk, hogy aki eljön, az nagyon jól érezze magát, gazdagodjon élményekben, és több tudással távozzon, mint ahogy jött.

 

wellyes2Viszont annyiban nem helyette lesz, hogy ez nem egy workshopokból és hajnalig tartó bulikból álló hétvége lesz, mint megannyi kisebb-nagyobb hétvégi fesztivál, hanem laza, de gazdag programú wellness hétvége, a kizomba jegyében. A táncórák és workshopok elengedhetetlenek a tanuláshoz, és ezekre szerencsére rengeteg alkalom is van. Most viszont valami másra lesz alkalom: villám-workshopon egy-két olyan trükk megtanulására, ami csiszolhat a stílusunkon, egyébként meg tánc, tánc, és tánc, szárazon és vízen (pontosabban vízben), a legjobb zenékre, kellemes helyen és persze kitűnő társaságban, végig együtt.

 

A KCH splash hétvégéin már kiderült, hogy ez alapvetően egy nagyon jó forma nemcsak arra, hogy jól érezzük magunkat, hanem a táncban való fejlődésre is. De ez sokkal több lesz, mint egy splash hétvége, és a különbséget nem csak a villámworkshopok jelentik, hanem elsősorban a zenei kínálat, a sztár dj-k közreműködésével. Lássuk kik fognak minket szórakoztatni a hétvége folyamán: Dj Adon, Dj Supaman, Dj Grabowszky, Dj Geri, Dj Csedi, Lúcio Lopes, Eddy, és végül, de nem utolsó sorban büszkén jelentjük be, hogy itt lesz velünk Dj Mestah is, aki egyedi stílusával kápráztat majd el minket. Rólam ismeretes, hogy nagyon fontosnak tartom a széles zenei kínálatot, és igyekszem nemcsak jó, hanem sokféle zenét is hallgatni: én biztosan élvezni fogom a zenét is.

 

Hogy pontosan milyen lesz a WellYes? Nem tudom. Még nem voltam hasonló rendezvényen, és őszintén még nem beszéltem olyannal, aki lett volna. Ez valami új lesz, nekem és még sokunknak biztosan. És ez az egyik ok, amiért annyira várom!

WellYes Weekend infók

Szervező: Kizomba Club Hungary (KCH)
Időpont: 2015.11.06-08.
Helyszín: Tisza Balneum Hotel, Tiszafüred
További infók: https://www.facebook.com/events/441090562744668/

 


Közzétéve

itt:

, írta: