Kategóriák
Események

Vienna Salsa Congress: Nagy nemzetközi bulisorozat itt, a szomszédban!

Miért szeretünk salsa kongresszre menni? Mert a legjobb nemzetközi oktatóktól tanulhatunk. Mert a nemzetközi DJ-k, MC-k, fellépések igazi hangulatot teremtenek. Mert ott vannak azok a táncosok, akikkel mindig csak vágytunk rá, hogy egyet táncolhassunk. Azért, mert sok új parti arcot lehet megismerni. Azért, mert a régi ismerősökkel jó újra találkozni.eastwest

Bármi is legyen az indok, mondok még két olyat, ami csak most és csak itt érvényes: közel van (két-két és fél óra kocsival…), s az egyébként is hangulatos Bécs a lehető legszebb arcát mutatja Karácsony előtt.

Bemutatkozik a Vienna Salsa Congress december 6. és 8. között! A szervezők igazán kitettek magukért, hogy elhozzák a legjobb tanárokat minden afro-latin kategóriában:

Kubai salsát táncolók ismerhetik az Alberto Valdes & Andria Panayi párost, Jorge Camagüeyt, Yoannis Tamayot vagy Solangel Fernandezt, tőlük tudnak órákat venni.

A cross-body stílust táncolók Adolfo Indacochea, Supermario, Nuno & Vanda vagy Mouaze Konaté óráin tanulhatnak.

Sensual stílusban pedig Kwenda Lima, Hélio Santos, Korke & Judith, Inaki & Beige kalauzol el bennünket egészen más égtájakra. :)

A felhozatal óriási, s Beige-en kívül néhány magyar DJ is – a neves nemzetközi kínálat mellett – a közönség szolgálatában: DJ Grabo, DJ Stilo és DJ Greg!

A Vienna Salsa Congress a kiváló tanárok, DJ-k és a helyszín miatt kihagyhatatlan esemény lesz, a szervezők mintegy 1000 főt várnak az eseményre, tehát nagy bulikra és remek hangulatú órákra lehet számítani.

illbethere

A rendezvény hivatalos árai itt találhatóak, de promóterként személyes kedvezményt is tudok kínálni, amennyiben a jegyet nálam veszed. S az idő is számít, nem csak a jegyárak kúsznak feljebb idővel, hanem el fognak fogyni a kedvező árú szállások is, ezért érdemes időben döntést hozni és lefoglalni.

A kedvezménnyel együtt az árak így alakulnak:

Július 31-ig Szeptember 30-ig November 30-ig a helyszínen
Premium Full Pass

125

139

149

189

Crossbody Pass

115

129

139

169

Cuban Pass

115

129

139

169

Sensual Pass

85

90

95

109

Party Pass

65

65

65

80

(The promo prices are in Euros and valid for Hungary only.)

Csatlakozz ehhez a Facebook csoporthoz, hogy minden infóval képben lehess a fesztivállal kapcsolatban: Megyünk együtt a Vienna Salsa Congressre!
(Itt az esemény linkje is, ha esetleg angolul is követnéd a történéseket!)

S keress nyugodtan a kedvezményes jegyekért vagy bármilyen kérdéssel. :)

DJ Greg

salsainthecitypromo

Video:

https://www.facebook.com/photo.php?v=10200854364394078

https://www.facebook.com/photo.php?v=10200778492937339