Sensual Tuesday Night - U26

Sensual Tuesday Night – nU Bisztró (volt U26)

Kedden egy új lehetőségekkel kecsegtető hely nyitotta meg kapuit Ronaldo Magalhães de Aguiar vezénylésével. Nem más, mint a nU Bisztró (volt U26), ahol elsősorban a sensual táncok szerelmesei élhetik ki magukat. Ronaldo sokat tesz ezen táncok népszerűsítése érdekében, azon felül hogy oktatja, még igyekszik biztosítani a helyet is, ahol alkalmunk nyílik gyakorolni.

 

 

Februar 28-án a Nyugati Pályaudvar tőszomszédságában az U26 falai között este 22 órakor kezdetét vette az első Sensual Tuesday Night. Gondolni sem mertem volna, hogy ennyien leszünk, úgy fest egyre tágabb körben szeretik meg és érdeklődnek a sensual táncok iránt. Elsősorban Zouk, Kizomba és Bachata slágerek csendültek fel, de akadt néhány salsa is, kubai és vonalas stílusban. A stílusok tökéletes eloszlása volt jellemző, egyikből sem volt túl sok vagy éppenséggel túl kevés, mindenki hódolhatott szenvedélyének. A parketten több tanárt is megcsodálhattunk tánc közben, akiktől néhány apró trükköt is elleshettünk. ;) Igazán kellemes hangulat volt, mintha csak egy nagy család lennénk.

A helyszín könnyen megközelíthető, kulturált, designos és nagyon hangulatos. A kiszolgálás kedves és gyors. A parkett nem a legcsúszósabb, de teljesen rendben van, szép állapotú. A legjobbat még nem is mondtam, mindezért fizetned sem kell, a belépés díjtalan! Így, amit a belépőre költenél, akár le is fogyaszthatod.

Igazán méltó helyszín egy ilyen bulinak.

 

Ronaldo és Knoll Márti még egy bemutatóval is kedveskedtek nekünk Samba de grafieira stílusban, mostantól ezt a táncot is tanulhatják az érdeklődők tőlük. Ezen felül még Roda de Zouk – ban is részünk lehetett, ami nem más, mint a Zouk ruedában táncolt változata.

 

A szervezők eredetileg kéthetente terveznek itt bulit, de a nagy érdeklődésre való tekintettel most két egymást követő héten is lesz. Kövessétek figyelemmel a facebook eventet :

http://www.facebook.com/#!/events/149341125186073/?notif_t=event_photo_change

 

Gyertek és táncoljunk együtt, hogy sikeresen megmaradhasson ez a hely a sensual táncok szerelmeseinek!

 

Ha kedd akkor se…nsual dance az U26-ban!

 

A helyszín neve U26-ról nU Bisztróra változott, de a cím, a buli és a hangulat ugyanaz! :)

 

Szerző : Lil’D


Közzétéve

itt:

,

, írta: