SALSA'N'JAZZ Intenzív Lady Style workshop Ács Beával

SALSA’N’JAZZ Intenzív Lady Style workshop Ács Beával

140125_salsa_n_jazz

A sorozat folytatódik. Ács Bea és Egressy Dóri első helyen végzett a 2013-as Warsaw Salsa Festival Stargate Showján. A verseny felkészülésben Lakatos János volt segítségükre, akit Bea most nektek is elhoz. Az eddig minden alkalommal teltházas workshop sorozat most is vár titeket, hogy alkalmatok legyen tudásotok csiszolására.  Ezúttal is újdonságokkal vár titeket Ács Bea és vendég tanára, Lakatos János.

 

2014. január 25 szombat
10:00-14:30

4 órás intenzív workshop
Tematika:

  • kéztechnika ( salsa )
  • jazz tánc ( tréning, koreográfia)
  • afro-kubai rumba
  • salsa styling

Középhaladó salsa tudás ajánlott, de nem feltétel!

 

Ács Bea zongoraművész, zenepedagógus, tánctanár.

bhp_3554

4 éves korában kezdett el táncolni. 20 évig a Bihari János Táncegyüttes szólistája és tánckari tagja volt. Olyan táncművészektől, koreográfustól tanult és dolgozott együtt, mint a Kossuth díjas Foltin Jolán, Harangozó díjas Zsuráfszki Zoltán vagy a Kossuth díjas Novák Ferenc. 2000 óta táncol kubai salsát. 2004-ben Menyhért Attilával megalapították a Salsa Caliente Tánciskolát, aminek azóta is vezető női oktatója. Folyamatosan képzi magát. Klasszikus balett képzésre Mihály Beatrix balettmesterhez, jazz táncra Lakatos Jánoshoz ( Laki Jani) jár a mai napig, kubai salsa és afro kubai vonalon hazai és külföldi továbbképzéseken rendszeresen részt vesz (London Cuban Salsa Congress, Warsaw Salsa Festival, Cubamemucho, Cubamisalsa, Afrocubandance workshopok).

Afro-kubai és rumba magánórákat vett a következő táncművészektől: Leonadro Diaz Soler (CUB), Davide Rumberito (IT) , Osvady Despaigne Gainza (CUB).

Az intenzív hétvégi lady style workshop sorozatot 2011-ben kezdte, ami azóta is minden alkalommal, telt házzal megy.

 

Facebook oldal: Lady Style with Bea

youtube oldal: beasalsa28

 

Vendégművész: LAKATOS JÁNOS (Laki Jani)

Nívó díjas táncpedagógus, koreográfus

LakiJaniHivatásos táncművész, Nívó díjas koreográfus, moderntánc oktató, vezető tánctanár. Tanít többek között a Magyar Színház- és Filmművészeti Egyetemen, a Magyar Táncművészeti Főiskolán, a Magyar Testnevelési Egyetemen, az Oktogon Tánccentrumban, a Casa de la Música tánciskolában, a Madách Musical Tánciskolában, valamint a Táncpedagógusok Országos Szövetségénél. 1996 óta színházaknál dolgozik, mint táncos, énekes, koreográfus. Az USA nyolc államában oktat időszakosan tornát, akrobatikát, latin és jazztáncot. Az utóbbi 7 évben a Budapest Táncszínház táncosaként, koreográfusaként vett részt a hazai kortárs táncéletben, jelenleg a Jazzpress Dance Company művészeti vezetője. Hazai és nemzetközi moderntánc kurzusok állandó vendégtanára, a Szegedi Kortárs Balett trénere. A LÁB-jegyzet című tánckönyv szerzője.

 

Időpont:
2014. január 25. szombat
10:00-14:30

 

Helyszín:
Hölgyválasz Táncstúdió ( 1061 Budapest, Paulay Ede u. 41.)

 

Ár:
4500.-Ft regisztrációval
5000.-Ft regisztráció nélkül a helyszínen

Jelentkezés:
Előzetes e-mailes regisztráció: 2014. január 17. PÉNTEKIG!
beazinha30@yahoo.com
Info: +36-30-251-72-31, beazinha30@yahoo.com

Facebook event: https://www.facebook.com/events/228608830645899/
Várunk minden érdeklődőt sok szeretettel! :)


Közzétéve

itt:

, írta: