Megújult a Szilvuplé, VIP nyereményjáték

Ismét beköszöntött az ősz, ami a Szilvuban egyet jelent a heti három estés salsa bulival. Biztos hallottátok már a mondást: „Hétfő, kedd, szerda, Szilvuplé salsa.”

Nyerj VIP belépőt a Szilvuba a Latinfo.hu játékán!

 

Immáron hetedik éve dübörögnek a latin hangulatú esték Budapest, és egyben Magyarország legismertebb ’salsa kocsmájában’. Folyamatos akciók és megújulás jellemzi a helyet, amelyből – legnagyobb szerencsénkre – idén sem adnak alább.

 

 

Az eddig megszokott kubai salsa mellett, keddi napokon ON2-val, LA és New York style-lal is erősít a hely.

 

A táncosok igényeit szem előtt tartva egy teljesen új, minőségi táncparkettel-padlóval várják a cipőjüket koptatni vágyókat. Kíváncsiak voltunk, így hát elsőként, az őszi nyitás előtt kipróbáltuk. Nekünk bevált. Táncolj akár kubait vagy vonalast, biztosan nem fogsz benne csalódni! Cipőd legyen műanyag vagy bőrtalpú, az élmény garantáltan nem marad el.

 

Az újdonsült padló mellett természetesen nem maradhatnak el a csökkentett áron kapható frissítő italok sem. Jöjjön egy kis ízelítő:

 

A bárpultnál balra tekintve, a nagy táblára írva találod a 22:00 óra után érvényes, salsára olcsósított, szomjoltó nedűket, úgy mint Cuba libre, vodka-narancs, stb…

 

Jöjjön most az extra, a nyereményjáték. Ha mindhárom kérdésre helyesen válaszolsz, nyerhetsz. Mit is?
Egy hónapon át ingyen, soron kívül léphetsz be Budapest belvárosának salsa szentélyébe, a Szilvupléba.
Mindezt megfejelve, hogy szomjas se maradj, egy 3000 Ft értékű italfogyasztást kapsz.

[form szilvuple1]

Három nyertest sorsolunk október 21-én, vasárnap.
A nyertesek neve a Szilvupléban lesz olvasható. Ugorj be másnap este, vagy rögtön meló után, hogy megtudd, te vagy-e a szerencsések egyike. Tudod: „Hétfő, kedd, szerda, Szilvuplé salsa!”

Szerző: el Tiburón

 


Közzétéve

itt:

,

, írta: