Mega Bachata Weekend Budapesten a bachata szerelmeseinek!

A Royal Dance Studio meghívására először látogat Budapestre az Egyesült Királyságból Leandro és Jessica, akikkel egy egész napot tölthetnek együtt a budapesti táncosok.

A fantasztikus kisugárzással és lehengerlő stílussal rendelkező oktatók a Magyar Bachata Turnénak köszönhetőek összesen 3 napot töltenek majd Magyarországon. Győr és Keszthely után, április 8-án, vasárnap Budapesten adják át a tudásukat, majd egy felejthetetlen bulival zárul a hétvége, ahol táncolhattok is a vendég oktatókkal.

Leandro Charanga Havanából, Kubából származik, és már több mint 10 éve az Egyesült Királyság egyik legkarizmatikusabb és legkedveltebb oktatója. Képzett táncos és koreográfus, emellett a latin partyk szerelmese, aki nem hagyja, hogy a hölgyek a parkett szélén üldögéljenek!
Partnere, Jessica Guastella Szíciliából költözött Angliába, ahol előadóként és oktatóként is tevékenykedik. A páros órái mellett a szenvedélyes lady style koreográfiái is nagy népszerűségnek örvendenek.

Április 8-án az 5 órás budapesti workshopon Jessica és Leandro mellett a Royal Dance Studio oktatói, Roy&Sofie és Carlos&Meche is átadja majd a tudását a résztvevőknek.
A Roy&Sofie párossal már többször találkozhattatok a fővárosban és országszerte is. Elhivatottak a minőségi és magas szintű oktatás iránt, emellett az óráikon a humor és a jó hangulat is elengedhetetlen. Az áprilisi hétvégén az urbana figurák mellett a sensual stílus és dominikai lépéskombinációk is előtérbe kerülnek, melyeket az alapos magyarázatoknak köszönhetően minden résztvevő könnyedén elsajátíthat majd!

Eseményinfo:
Mega Bachata Weekend – Budapest
Időpont: 2018.04.08. vasárnap 14.00
Helyszín: Roxy Studio (1136, Budapest Tátra u. 4.)

A részletekért kattints az eseményre: https://www.facebook.com/events/782573311932112/
Kapcsolat: Royal Dance Studio Tel: +3620/5454-200


Közzétéve

itt:

, írta: