iLove Dance Marathon – 2015.04.18-19

Folytatódik az iLove Dance Marathon, olyan workshopokkal, amikben még nem volt részed.

Facebook esemény linkje: https://www.facebook.com/events/775629275865882/

Ha szeretnél fejlődni és olyan táncokba is belekóstolni, mint a semba vagy a West Coast Swing, vagy szeretnéd fejleszteni a zenei hallásodat a kizombában és szeretnél minden apró részletet kitáncolni, akkor ez a hétvége a te hétvégéd.

A hölgyek kedvében is szeretnénk járni így eljött a várva várt Sensual Lady Style Nikivel, melyben minden titok kiderül és mindent felfedünk és végre mindenki bátran, szexin és magabiztosan léphet és kedvére mozgathatja a csípőjét úgy, hogy közben a férfi zavartalanul vezethet.

A workshopok fő célja, hogy színesítsük mindenki tánctudását és a kilométeróra-állást növeljük a testben!
Az alábbi linken kérünk, regisztrálj, ha szeretnél részt venni az eseményen!

https://docs.google.com/forms/d/1a2rZLFawL9K28N1nRLMiTPsB3uPZ0TQbOTjHlglB2Ow/viewform

Workshopokról részletesen:

Sensual Ladies Style

Szeretettel invitállak erre a csodálatos napra, mely nem csak a zenéről és táncról szól! Ez a nap “RÓLAD SZÓL”, segít neked abban,hogy jobban meg merd élni Önmagadat a táncban, azt aki Te valójában vagy. :) Minden nő más és mindenki másképpen érzi, hallja és táncolja ki a zenét. Az első órán építjük a testtudatot, hogy tested minden porcikáját szabadon tudd mozgatni!

ilovedancemarathon1

A workshop első órájában (Body Control) olyan gyakorlatokat fogunk venni mely lazítja a csípőnket és a kizombában vagy akár a bachatában is tudjuk hasznosítani ezeket a mozdulatokat. Megtanuljuk, hogyan kell természetesen és harmóniában mozgatni a csípőnket és azt hogy hogyan párosulhat ehhez a kezünk, lábunk és a fejünk! A második órán (Kizomba Basic +) a kizomba alapjaival fogunk foglalkozni és felfedjük a titkot, hogy hogyan kell szépen lépni és hogy a lépések közben hogyan mozgassuk a csípőnket. Belevisszük az első óra anyagát, a Body Controlt, ami azért fontos, hogy mikor a fiú megáll a kizombában, te is meg tudj állni!

A harmadik órán (Kizomba with Tarraxinha) szépen megmozgatjuk magunkat és sokat foglalkozunk a gyorsabb lépésekkel és a tarraxaval, mely oly közkedvelt a kizombában. Nagy hangsúlyt fektetünk a csípőkörzésekre és mindenre ami  a csípővel kapcsolatos!!!

A program all level így mindenkinek ajánlott, és természetesen úgy, hogy egy kezdőnek és egy haladónak is izgalmas lesz a megtapasztalás! :) Szeretettel Várlak Titeket! Ölelés Niki

WestCoast Swing

Ha olyan táncot keresel melyben minden eddigi tánctudásodat kamatoztathatod, akkor a West Coast Swing igazán neked való!

ilovedancemarathon4

A WEST COAST SWING-ben (WCS) A HATÁR A CSILLAGOS ÉG!
Minden olyan zenére táncolható, mely 4/4 ütemű. A zeneisége megunhatatlan, hiszen bármi is legyen a kedvenc slágered (Swing, Blues, R’N’B , Rock’n’Roll,Disco, Funky, Jazz, House, Pop) egészen biztos, hogy tudsz rá táncolni WCS-et.
A nő és a férfi is maximálisan meg tudja élni benne önmagát.
A kezek közti kommunikáció és impulzusok harmóniája alapozza meg a vezetést és az „ADOK- KAPOK” játék mindkét félnek nagyon inspiráló.
Nincsenek korlátok és szabadon improvizálhatsz, és bátran csempészhetsz bele humort és maximálisan megengedheted magadnak a szabadságot és azt, hogy a zenére kifejezd önmagad.
Megmozgat, felpezsdít és megváltoztatja a mindennapjaidat.
Minden korosztály számára könnyen befogadható alapokkal rendelkezik. Semmilyen táncos előképzettség nem szükséges hozzá.
Vár Titeket Paloma & Bálint, akik már az első táncukkal elvarázsoltak bennünket!

A Workshopok elvégzése után becsatakozhatsz a következő tanfolyamba:

West Coast Swing First Steps Tanfolyam:  https://www.facebook.com/events/641723775960815/

Időpont: Szerdánként  20:00-21:30         Helyszín: Bliss&Body VI. ker Ó utca 63-65.  I.em

Semba

Ha szeretnél egy igazán vérpezsdítő és lendületes táncot táncolni, melyben kamatoztathatod a kizomba tudásodat is, akkor itt a helyed nálunk a SEMBA Easy & Play (all level) workshopon!

ilovedancemarathon3

Első hallásra is elég tüzesnek bizonyul a semba zenei világa, és egészen biztos, hogy mindenkire nagy hatást fog gyakorolni.
Rövid áttekintése az alapoknak és egy nagyon humoros, vicces, és lendületes kombinációval vár Titeket Kati & Milán.
Ha szeretnél te is a parkett ördöge lenni, akkor érdemes megtanulni ezt a táncot, hiszen egyelőre a legtöbb hely akkor van a szórakozóhelyeken, mikor felcsendül a semba zene (kevesen táncoljak még az országban).
Már annak a látványa is elég kecsegtető, mikor mások sembát táncolnak, de hidd el, az az érzés belülről megsokszorozódik, és olyan élményt nyújt melyben még biztosan nem volt részed!

A workshopok elvégzése után becsatlakozhatsz a következő tanfolyamba:

Semba Easy & Play Tanfolyam: https://www.facebook.com/events/922235244474448/

Időpont: Csütörtökönként  20:00-21:30         Helyszín: Bliss&Body VI. ker Ó utca 63-65.  I.em

Kizomba Musicality with Steps

Mit takar a musicality with steps elnevezés?
Ez most nem csak zenetörténet lesz. Rendhagyó módon nem figuratanulásból fog állni, nem csinálunk egzotikus achilles ínnal vezetett kombinációt. Teljesen más jellegű workshop lesz, mint amit megszokhattatok. Akkor mégis mit csinálunk?
Olyan általánosan használható gyakorlatokat, amikben a ritmussal, lépésekkel variálunk. Nem zenére összerakott figura sor lesz. Remélhetőleg a kézséget is fejlesztik nemcsak a technikai repertoárt és új ötleteket adhat nektek a tánchoz.

ilovedancemarathon2

Milyen szint lesz? All level. Igyekeztünk úgy összeállítani az anyagot, hogy mindenki saját technikai szintjén végig tudja csinálni. Ha a lady saida, átvezetés és valamilyen gyorsítás megy az már elég.

Miért érdemes jönni fiúknak? Sokszor mi fiúk újabb és extrémebb figurákkal próbáljuk a lányokat levenni a lábukról és kellemes élményt szerezni. De a nagyon rutinos lányokat már a 101. figura sem éri meglepetésként, ezért érdemes más vonalon is fejlődni. Kezdőbb szinten fiúknak pedig pláne nehéz figurákkal virítani. Szerencsére a lányoknak nem is feltétlen ez kell, úgyhogy a jól bevált alapokat máshogy tálalva ugyanúgy nagy királyok lehetünk. Anélkül is megduplázhatjuk a figuráink számát, hogy egyetlen újat is meg kellene tanulni.

Miért jó a lányoknak ez a ws? Mi fiúk akkor szeretünk valakivel táncolni, ha könnyen megy. A lányok kitalálják a gondolatainkat, fél mozdulatból megértik, és nem lehet velük hibázni. A csinos külsőt és egyéb extra tartozékokat, mint légzsák most nem említjük. Ennek csak egyik része a jó lábkontakt, technika, de legtöbben csak erre gyúrnak. Pedig az is jól jön, ha a fiú fülével is tudjátok hallani a zenét. Tudjátok, hogy most gyorsítani fog, valami éneket táncol ki, vagy most van lehetőség a nőies oldalatokat érvényesíteni. Így magabiztosan lehet értelmezni a vezetést. Na de honnan lehet ezt tudni és ezen a vonalon fejlődni? Ha eddig még nem avattak be titeket, akkor ezen a workshopon betekinthettek abba, hogy a fiúk miket hallanak meg egy zenében és hol tudtok egyenlő félként besegíteni/hozzátenni, hogy minden könnyedén menjen.
Aki nem jön lemarad, ez egy egyszeri alkalom!

Szeretettel Várunk mindenkit Kyra & Geri !

Program

Április 18. szombat

11:45- 12:00 kapunyitás, regisztráció

12:00-12:55 Body Control – iDance Niki
13:00-13:55 Kizomba Basic Plus – iDance Niki
14:00-14:55 Kizomba withTarraxinha – iDance Niki

15:00-16:00 Ebédszünet

16:00- 16:55 West Cost Swing First Steps – Paloma & Bálint
17:00-17:55 West Cost Swing First Steps – Paloma & Bálint
18:00-18:55 West Cost Swing First Steps – Paloma & Bálint

Április 19. vasárnap

11:45-12:00 kapunyitás, regisztráció

12:00-12:55 Kizomba Musicality with Steps – Kyra & Geri
13:00-13:55 Kizomba Musicality with Steps – Kyra & Geri
14:00-14:55 Kizomba Musicality with Steps – Kyra & Geri

15:00-16:00 Ebédszünet

16:00- 16:55 Semba Easy & Play – Kati & Milán
17:00-17:55 Semba Easy & Play – Kati & Milán
18:00-18:55 Semba Easy & Play – Kati & Milán

Árak

Április 17-ig:

Block Pass 2990 HUF

Sunday Pass vasárnap 4990 HUF
(Kizomba Musicality with Steps + Semba Easy & Play)

Full Pass szombat és vasárnap 6990 HUF
(3 block együtt :West Coast Swing First Steps, Kizomba Musicality with Steps, Semba Easy & Play /a Lady Stylet nem tartalmazza/)

Lady Style Full Pass 2990 HUF
Lady Style Body Control Block 1500 HUF
Lady Style Kizomba Basic Plussz Block 1500 HUF
Lady Style Kizomba with Tarraxinja Block 1500 HUF

Árak a helyszínen:

Block Pass          3490 HUF
Sunday Pass      5990 HUF
Full Pass             7990 HUF
Lady Style Pass  3490 HUF

iCard kedvezmény minden pass árából 500 ft
Mi az iCard?  – http://idancestudio.hu/icard/

Vár Benneteket
az iLoveDance csapata

ilovedancemarathon5


Közzétéve

itt:

,

, írta:

Cimkék: