Kategóriák
Játék

Játék – Dance Fusion Party

Szeretnél nyerni egy belépőt a január 31-i Dance Fusion Partyra, amely magában foglalja a workshopokat is a buli előtt, valamint 1 db 1000 Ft értékű italkupont? Nincs más teendőd, mint helyesen megválaszolni az alábbi kérdéseket január 28. szerda délig!

Szeretnél nyerni egy belépőt a január 31-i Dance Fusion Partyra, amely magában foglalja a workshopokat is a buli előtt, valamint 1 db 1000 Ft értékű italkupont? Nincs más teendőd, mint helyesen megválaszolni az alábbi kérdéseket január 28. szerda délig! A szerencsés nyertest a határidő után rövid időn belül kihirdetjük.

A játék 2015. január 28. 12:00-ig tart!

Dance Fusion Party
 • A helyesen válaszolók között kisorsolunk egy belépőt a január 31-i Dance Fusion Partyra, amely magában foglalja a workshopokat is a buli előtt, valamint 1 db 1000 Ft értékű italkupont

 •   a, első
    b, második
    c, negyedik

 •   a, DJ Greg
    b, DJ Gavallér
    c, DJ Stilo

 •   a, 9 lány, 9 fiú
    b, 10 lány, 8 fiú
    c, 5 lány, 10 fiú


 • A játék 2015. január 28. 12:00-ig tart, azon bárki részt vehet a Latinfo.hu szerkesztőségének tagjai és a Dance Fusion Party munkatársai kivételével.
  Csak egy tippet lehet beküldeni, azok, akik többször töltik ki a játék kérdőívét, a legutolsóként beküldött tippel vesznek részt a játékban.
  A játékban való részvétellel elfogadod a játékszabályokat és hozzájárulsz, hogy ha te vagy a nyertes, a neved nyilvánosságra hozzuk.

 • A játékot a Latinfo.hu szervezi. A játékosok adatait nem adja ki harmadik félnek, a beküldött adatokat a sorsolás után töröljük.

Figyeljétek a határidőt, jó játékot mindenkinek!

 

 Dance Fusion Party