Budapest Touch + Ladies Touch Budapest – Légy részese te is!

A Touch Team egy helyi tánccsapat, amely része az Island Touch Family-nek. A csapat az Island Touch koreográfusok által összerakott koreográfiákat tanulja meg.

1077241_10151764652788540_1837375050_o

A Touch Bachata-t Jorgie „Ataca” és Tanja „La Alemana” hozták létre azok számára, akik szeretik a modern stílusú bachatát, anélkül, hogy elvesztenék annak eredetiségét. A Touch Bachata kombinálja a tradicionális dominikai bachatát, egy kis cha-cha lábtechnikával és urbán mozdulatokkal. A bachata koreográfiákat Ataca & Alemana alkotják meg, a csapat betanulását nyomon követik majd, végezetül pedig ők maguk személyesen is megnézik a végeredményt.

Atacát és Alemanát nem nagyon kell bemutatni a bachatát táncolóknak, hiszen szinte mindenki ismeri leghíresebb koreográfiájukat, amit a világon több mint 84 707 483-an láttak, ezt azóta is sok kimagasló koreográfia követte. Évek óta vezetik az európai és tengerentúli fesztiválok tanári sorát.

Jorgie „Ataca” és Tanja „La Alemana – Te extrano:

https://www.youtube.com/watch?v=2cehkSxOLNA

 

Gyere és csatlakozz a világ legnagyobb táncos családjához az Island Touch Global Family-hez!

Több város is csatlakozott már az Island Touch Family-hez és országról országra nő a követők száma. Immáron több stílusban lehet csatlakozni a Family-hez. Budapest a legnépszerűbb csapatba, a Bachata Touch Family-be lépett be.

Atacához és Alemanához mérten precíz, tematikus, jól felépített rendszer, ahol a városok tanárait is személyes találkozó után és/vagy videó által választják ki. Bárki jelentkezhet, de nem kaphatja meg bárki az adott város vezetését, úgy, mint más hasonló fellépő csapatok esetén.

Korábbi Island Touch Family fellépések

Team Touch

Ladies Touch

Budapesten Ancsi és Brumi kapták meg ezt a nagyszerű lehetőséget, ők maguk nagyon büszkék rá, hogy a Budapest Touch-ot vezethetik. A céljuk egy olyan közösség összehozása, ami része egy világhírű, nagy családnak. Szeretnék a táncosok tudását fejleszteni, de nem csak egy koreográfia betanulásával, hanem egy olyan táncos közeg létrehozásával, akik egymás segítésével hozzák ki magukból a legtöbbet. A koreográfia által táncunk technikásabbá, kiforrottabbá válik.

touchkép 4-fő

Várnak mindenkit, akit ez a gondolat megmozdít! Lehetsz tanár, diák, kezdő, haladó, itt ez nem fontos! Egy a lényeg, hogy a tánc téged is olyan érzéssel töltsön el, olyan motivációt adjon, hogy azonosulni tudj a család szemléletével! A kezdőknek különböző lehetőségek állnak rendelkezésre, hogy felzárkózzanak a kicsit tapasztaltabb táncosokhoz adott esetben.

Ennek a részesévé válhatsz Te is!

A magyarországi tanárok

Ancsi & Brumi

Ancsi & Brumi 2009-ben kezdte tanári pályafutását a Salsa Caballeros Tánciskolájában és 2012 januárjában kezdte meg közös munkáját a táncversenyek világában! Számos hazai és külföldi eredménnyel büszkélkedhetnek! Számos rendezvényen és versenyen szerepeltek, mind tanári, mind versenyzői szerepben! Az év eleje óta saját táncóráikat vezetik és folyamatosan újdonságokkal lepik meg tanítványaikat! A magyarországi bachata közösség meghatározó tanári párosa.

 

 

10176187_751429718212601_5763621761699777166_n-vagott

Verseny eredményeik

-2012. január – COPA LA Salsa I. helyezett

-2013. január – COPA LA Salsa I. helyezett, Bachata I. helyezett

-2013. április – Bachata Magyar Bajnokság II. helyezett

-2013. október – BachataStars II. helyezett

-2014. május – Bachata Magyar Bajnokság I. helyezés

-2014. október – BachataStars Hungary I. helyezés

-2014. október – ALL Stars Bachata Competition I. helyezés

-2014. december – Salamanca European BachataStars Final V. helyezés

-2015. január – COPA Bachata I. helyezés

-2015. május – Bachata Magyar Bajnokság I. helyezés

-2015. október – BachataStars Hungary I. helyezés

-2015. október – ALL Stars Bachata Competition II. helyezés

-2015. december – Salamanca European BachataStars Final V. helyezés

 

Részletek a csapathoz csatlakozáshoz

✋ Időpont✋

Március 19-től minden héten, szombaton lesznek a próbák.

✋ Órarend ✋

11.00-12:30: Ladies Touch (hölgyeknek szánt bachata koreográfia, ahol másfél óra alatt Ancsi vezetésével betekintést nyertek a női mozgás rejtelmeibe)

12:30-14:00: Bachata Touch (páros bachata csapat koreográfia, másfél óra tömény musicality, vezetés-követés technika Brumi & Ancsi vezetésével)

✋ Helyszín✋

Oktogon, VI. ker., Teréz körút 13.

 

✋ Árak✋

– Budapest Touch: 7000/ fő/hó

– Budapest Ladies Touch: 7000/fő/hó

– Budapest Touch + Budapest Ladies Touch csomag = 12000/fő/hó

 

Az ár tartalmazza:

– Ataca & La Alemana koreográfiájának eltáncolását,

– Ataca & La Alemana (Burju) cipőinek több mint 50 %-os kedvezményét,

– Sensual Thursdays Partyn a 2 ws-ből, az egyiket INGYEN megkapjátok minden héten,

-több külföldi és hazai rendezvényen, fesztiválon  fellépési lehetőség

– várhatóan kedvezményes jegyvásárlás külföldi fesztiválokra,

– Touch Family tagság!

Bővebb információt találtok a Facebook eseményben.

Március 10-én csütörtökön a Sensual Thursdays + Budapest Touch Promo Party No2 buliban kedvezményesen tudtok jelentkezni a csapatba, és több nagy értékű nyeremény is kisorsolásra kerül. Gyere el, tudj meg többet a dologról és csatlakozz a csapathoz!

Buli információk itt.

✋ Elérhetőség ✋

Brumi & Ancsi

+36/70-6372027; +36/20-2052899

brumiancsi@gmail.com