Budapest Salsafestival 2013

Budapest Salsafestival 2013 – 05.31.-06.02.

A sikeres Budapest Kizomba Connection fesztiválok után, a csapat egy új eseménnyel tér vissza hozzátok: a várva várt hazai rendezésű nemzetközi salsa fesztivállal – a Budapest Salsafestival – BSF 2013-mal! A fesztivál külföldi előadóművészek színvonalas oktatásaival, minden ízlést kielégítő salsa és kizomba DJ-k pergető hangvilágával, közös baráti programokkal és egy csodás profi táncparkettel szeretné 2013 első nyári hétvégéjét varázslatossá tenni. Csatlakozz, legyél te is a BSF 2013 része!

28001_511366352217997_1837878842_n

Nemzetközi táncművészek:

★ NUNO & VANDA (Portugália)
★ MAJUSEE (Franciaország)
★ TALAL BENLAHSEN “Salsa Sunrise” (Belgium)
★ OSBANIS & ANNETA (Kuba/Lengyelország)

Hazai oktatók, iskolák:
★ NIKI & VICTORIO (SalsAmor)
★ FALUVÉGI ANDRÁS (Danza)
★ BEA & ATTILA (Salsa Caliente)
★ ROY & NIKI (Royal Salsa)
★ MÁRTI & LÓRÁND (Salsa Pantera)
★ MEGYESI GABRIELLA (Salsamania, Barrio Latino)

DJ-k:
Salsa “All Styles” terem:
☊ DJ WILLY (Amszterdam)
☊ DJ SEZAR (Oslo)
☊ DJ ROMY (Bukarest)
☊ DJ TULI (London)

AfroSensual terem:
☊ DJ Chad (Párizs)
☊ DJ LibErty (Budapest)

Program ízelítő:
★ Aperitif: “Alapozó” Buli (Május 30. csütörtök)
★ Előétel: Városnézés táncos flashmobokkal, “Kóstoló” Buli, Jack & Jill táncversennyel (Május 31. péntek)
★ Főétel: napközben táncórák, ‘’Művészeink és Barátaink’’ vacsora, “Főfogás” Buli, fellépésekkel (Június 1. szombat)
★ Desszert: napközben táncórák, délutáni program a Dagály Fürdőben, Búcsúbuli (Június 2. vasárnap)
★ Digestív: Afterparty a Barrioban (Június 3. hétfő)

165413_578816435472988_1771923011_n

Partnereink:
★ SalsAmor
★ Salsa Caliente
★ Danza
★ Chili Salsa
★ Royal Salsa
★ Cuba2
★ Conexión Salsa Fiesta
★ Salsa Pantera
★ Barrio Latino Café

Workshopok minden érzékednek…

★ Párosban szereted? >>> Salsa partnerwork (on1, on2, cuban)
★ Villognál a parketten? >>> Lábtechnika (shines)
★ Stílusodat gazdagítanád? >>> Styling órák
★ Túlfűt a szenvedély? >>> Bachata órák
★ Az afrikai “séta” indít be? >>> Kizomba, Semba & Tarraxinha órák
… a részletes órarendet hamarosan közzétesszük!

Bővebb információk a Facebookon!
www.facebook.com/BudapestSalsafestival

 

REGISZTRÁCIÓ:

FULL PASS*: 90 euro!!! (*minden táncórára és bulira érvényes)

FOGLALÁS itt: http://bit.ly/XJbjNV

CSOPORTOS KEDVEZMÉNYEK és egyéb kérdések: info@kizzme.hu
vagy telefononálj: ✆NIKOLETT +36 30 2222 955

A HELYSZÍN:

A BSF 2013 helyszíne (oktatás, bulik): Material Event Center (órák, party-k):
Cím: Róbert Károly krt. 54., 3. emelet
Budapest, 13. kerület
térkép: http://goo.gl/maps/Uv8T1

Az előparti a Barrio Latino Caféban kerül megrendezésre:

Cím: 1066 Budapest, Jókai u. 4.

térkép: http://goo.gl/maps/QLbPc

FB event: https://www.facebook.com/events/536253129749490/

 

Az afterparty helyszíne pedig szintén a Barrio Latino Café:

Cím: 1066 Budapest, Jókai u. 4.

térkép: http://goo.gl/maps/QLbPc

FB event: https://www.facebook.com/events/120045534868168/

603502_579431048744860_1043719560_n

 

 Visszaszámlálás indul!

Még nem késő csatlakozni az év eseményéhez!

Foglald le jegyeted a “latinfo.hu” promo kóddal a  oldalon, és mindössze

70 euróért
az összes táncórán és bulin részt vehetsz péntektől vasárnapig!

Mindössze 1 hét van hátra és indul a party! Jelenleg már közel 200 regisztrált résztvevőt vár az esemény a világ minden tájáról; a számos magyar vendégen kívül rengeteg táncos érkezik hozzánk Franciaországból, Németországból, Olaszországból, Svájcból, Ausztriából, Hollandiából, Romániából, Lengyelországból, az Egyesült Királyságból, Norvégiából, Svédországból, Szlovákiából, Horvátországból, Belgiumból, Görögországból, sőt még Kanadából is! Rendkívül színes vendégsereg, és nemzetközi magas színvonal (mind a táncórák, mind az oktatók, mind maga az esemény) vár minden résztvevőt május utolsó/június első hétvégéjén fővárosunkban!

 

Hogy kik és miért vágtak bele ebbe a hatalmas feladatba, hogy tető alá hozzák Budapest első nemzetközi salsa fesztiválját?

A misszió adott volt; a világ minden nagyvárosában szerveznek már salsa kongresszusokat, nemzetközi táncos eseményeket oktatással és partykkal, kifejezetten “social” vagyis hobby táncosok számára. Budapest eddig nem büszkélkedhetett nemzetközi salsa (vonalas és kubai egyaránt) fesztivállal, hiába jelentős és változatos a pesti salsa élet. A BSF szervezői csapata világot látott, sokat utazó (főként salsa eseményekre) fiatal táncosokból áll, az egész világra kiterjedő kapcsolatokkal, baráti körrel, akik évek óta kérdezgetik mikor lesz Pesten végre salsa feszt, mikor jöhetnek végre hozzánk is táncolni egy jót? Ezért döntött úgy ez a maroknyi lelkes táncos tavaly novemberben, hogy nem vár tovább másokra, és belevág a misszióba. A csapat egy része már többször bizonyította rátermettségét a Budapest Kizomba Connection és a KizzMe fesztiválokon, melyek Budapest első igazi internacionális afro-latin táncos rendezvényeiként vonultak be a köztudatba.

 

niki
Hamvas Nikolett

A főszervező Hamvas Nikolett, aki nem kis kockázatot és feladatot vállalt amikor nekivágott az ismeretlennek, de az idén már harmadik felvonására készülődő Budapest Kizomba Connection – ami a dél-kelet európai régió legnagyobb és legnevesebb kizomba eseményévé nőtte ki magát – valamint a számos külföldi salsa és kizomba fesztiválon szerzett szervezői tapasztalat adta bátorság valamint a csapat támogatása vitte rá arra, hogy nekiugorjon az első budapesti salsa fesztivál szervezésének.

lolita
Szabó Lolita

A csapat oszlopos tagja Szabó Lolita, aki szintén rengeteg nemzetközi tapasztalatot és kapcsolatot hozott az azóta egyesületté alakuló szervező csapatba, mely az Afro Latin táncok magyarországi promócióját, terjesztését, minőségi események szervezését tűzte ki céljául. Így a már tapasztalt BKC csapat néhány új lelkes magyar és külföldi taggal kiegészülve alkotja a BSF csapatát; rengeteg külföldi csoportszervező segíti az eseményt, kisebb-nagyobb csoportok szerveződnek Franciaországban és Romániában többek közt.

Mire számíthat aki úgy dönt, részt vesz az eseményen?

Elsősorban rendkívül magas minőségre, minden téren. A fesztivál helyszíne, a szervezés, az oktatók, a DJ-k, és az általános színvonal a bulikban garantáltan nemzetközi színvonalat képvisel. De amiért a Budapest Kizomba Connection olyan sikeres és világhírű lett, az a bizonyos plusz, az az általános vendégszeretet, kellemes hangulat, pozitív energiák, és a temérdek táncon kívüli tökéletesen megszervezett szabadidős program. Lesz itt táncos flashmobokkal egybekötött városnézés (nem csak a külföldieknek…), közös vacsora az oktatókkal és fellépőkkel, Jack&Jill verseny, valamint egy egész délutános pool party a Dagály fürdőben!!! A program még mindig bővül, de hamarosan elérhető lesz a hétvégi workshopok órarendje, a városnézés pontos útiterve, a vasárnapi fürdős program részletei is.

bsf2

Hungry For Dance

A rendezvény mottója egy szójáték; a “Táncra éhezve”, bújtatva pedig “Magyarország a táncért”. Ezzel is hangsúlyozva, hogy ez nem csupán egy salsa fesztivál hanem sokkal több annál… A szervező csapat fontos küldetésének tekinti a főváros “ízeinek” megmutatását a külföldi vendégei számára, az igazi magyar vendégszeretettel, gasztronómiai élményekkel, városnézéssel, fürdőzéssel egybekötve a táncot. Mivel egy-egy ilyen fesztivál általában nagyon sűrű és rövid ahhoz, hogy az ember adott városból túl sokat érzékeljen, sokszor egy hotelben rendezik és a táncosok szinte el sem hagyják az épületet, a BSF külön figyelmet fektet arra, hogy megszervezze az órákon-bulikon kívüli szabadidőt is, hogy a vendégek a lehető legtöbbet kapják a városból, az országból, belőlünk.

 

Nuno-and-Vanda-Lisbon-Portugal-1280x1280
Nuno és Vanda

Az oktató gárda is ennek a mottónak és hozzáállásnak megfelelően rendkívül gondosan lett összeválogatva. Az esemény fő arcai a Portugáliából érkező Nuno és Vanda.

Ők manapság a világ egyik legkeresettebb oktató/fellépő párosa ebben a műfajban, rengeteget utaznak, de amiért különlegesek az a fáradhatatlanul pozitív kisugárzásuk, humoruk, kedvességük és rendkívül barátságos és közvetlen stílusuk – annak ellenére, hogy gyakorlatilag világsztárok. Ők főleg salsát oktatnak (saját stílus, saját figurák főleg vonalas de kubai alapokról indultak ők is) de ők voltak az első páros aki nemzetközi fesztiválon kizombát oktattak, kb. 10 éve. Óráik nagyon vidámak, pörgősek, ahogy fellépéseik is csupa energia, csupa tűz, csupa dinamika. Emellett fáradhatatlan party táncosok akik ha jól érzik magukat a buliban akkor reggelig táncolnak bárkivel! A BSF-re magukkal hozzák nemrég alakult fiatal tehetségekből álló fellépő csoportjukat is, akik mestereikkel egy színpadon léphetnek majd fel Budapesten, ez lesz életük első külföldi fellépése!


Közzétéve

itt:

, írta: