Intenzív Lady Style workshop

130928_Ladystyle

Intenzív 4 órás Lady Style workshop 2013. szeptember 28-án szombaton 10:00-14:30-ig a Hölgyválasz Táncstúdióban.

Ismételten részt vehetünk egy egynapos Lady Style workshopon Ács Bea szervezésében, ahol ismét egy magasan képzett oktatóval tanít együtt, és ahol megismerkedhetünk egy igazán tüzes tánccal. Alkalom ez régi tánctudásunk csiszolására és akár egy újabb stílus megismerésére, amiből a későbbiekben is sokat profitálhatunk táncunkban.

A workshop tartalma:

– AFRO CUBAN (Yemaya, Ochun)
– FLAMENCO
– CUBAN RUMBA
– SALSA STYLING

 

A kurzushoz középhaladó salsa tudás ajánlott!

 

Vendégművész:

1LIPPAI ANDREA
Harangozó díjas táncművész, koreográfus

A Táncművészeti Főiskolán diplomázott 1985-ben klasszikus balett, majd 1992-ben pedagógus szakon.  A Győri Balett magántáncosa 1991-ig. A bécsi Compania Flamenca Maar társulat vendég szólistája. A Magyar Táncművészeti Főiskola flamenco tanára. A Latidos Flamenco Együttes megalapítója (2000). A FlamenCorazónArte Táncszínházi Egyesület megalapítója (2006).

A flamencóval 20 éve foglalkozik és a legnevesebb mestereknél végezte tanulmányait. (Gertraud Maar, Matilde Coral, Eva la Yerbabuena, Carmen Segura, Miguel Vargas, Antonio el Pipa, Merche Esmeralda, Fernando Galán,  Timo Lozano, Montze Sanchez, Angelita Gomez, Rafael Campallo…)

Saját együttesével a FlamenCorazónArte Táncszínházzal számos rangos hazai és külföldi színházban és fesztiválon vesz részt.  Több egész estét betöltő táncszínházi produkció létrehozója, koreográfusa, melyet többek között a Nemzeti Táncszínház színpadán láthat a közönség.

 

Bővebben itt olvashattok róla:  www.flamencoshow.hu

 

1 (1)

ÁCS BEA

Ács Bea zongoraművész, zenepedagógus, tánctanár

4 éves korában kezdett el táncolni. 20 évig a Bihari János Táncegyüttes szólistája és tánckari tagja volt. Olyan táncművészektől, koreográfustól tanult és dolgozott együtt, mint a Kossuth díjas Foltin Jolán, Harangozó díjas Zsuráfszki Zoltán vagy a Kossuth díjas Novák Ferenc. 2000 óta táncol kubai salsát. 2004-ben Menyhért Attilával megalapították a Salsa Caliente Tánciskolát, aminek azóta is vezető női oktatója. Folyamatosan képzi magát. Klasszikus balett képzésre Mihály Beatrix balettmesternőhöz, jazz táncra Lakatos Jánoshoz jár a mai napig, kubai salsa és afro kubai vonalon hazai és külföldi továbbképzéseken rendszeresen részt vesz (Cubamemucho, Cubamisalsa, Baila Cuba workshopok, London Cuban Salsa Congress). Afro-kubai és rumba magánórákat vett a következő táncművészektől: Leonadro Diaz Soler (CUB), Davide Rumberito (IT), Osvady Despaigne Gainza (CUB).

 

Regisztráció: 2013. szeptember 18. szerdáig!!
beazinha30@yahoo.com
Árak: 4000.- regisztrációval
4500.- regisztráció nélkül a helyszínen

Bővebb információ:

https://www.facebook.com/events/1377114875842363/?fref=ts

Infó: beazinha30@yahoo.com, +36-30-251-72-31

Youtube link: beasalsa28


Közzétéve

itt:

, írta: