Ajándékozz táncot!

Ajándékozz táncot! – Latinfo.hu tánckupon

Büszkén újságoljuk, hogy a Latinfo.hu elindította az új Ajándékozz táncot! kezdeményezését! Itt az alkalom, lepd meg szeretteid Karácsonyra tánccal!

A Latinfo.hu arra törekszik, hogy a hazai táncos közösséget hírekkel, információkkal lássa el. A Karácsony közeledtével jött az ötletünk, hogy jó lenne, ha a tánc szeretetével megajándékozhatnánk szeretteinket. Kikértük a táncos közösség véleményét az ötletről, egyértelműen kedvező visszhangra lelt a kezdeményezésünk.

Latinfo.hu tánckupon szavazás

Mivel a Latinfo.hu tánciskola független, felajánlottuk az általunk ismert tánciskoláknak a csatlakozás lehetőségét. Nagy örömünkre szolgált, hogy több mint 10 tánciskola vállalta, hogy Tánckupon beváltóhely lesz.

Továbbra is várjuk tánciskolák csatlakozását! Információ kérhető: tanckupon@latinfo.hu

Sikerült partnereket szerezni ahhoz, hogy a Tánckuponok eljussanak a célközönséghez. Beszálltak a Latinfo.hu szerkesztőségének a tagjai, valamint besegítenek táncos barátaink is, így promótereinken keresztül szinte bármelyik buliban vagy salsás eseményen hozzá lehet jutni a kuponokhoz.

A salsa közösség kedvelt helyeit is megpróbáljuk bevonni, így elsőként sokunk kedvelt salsa kocsmája a Szilvuplé csatlakozott, ahol elérhető az első értékesítési pontunk!

Szívesen vesszük további értékesítési pontok és promóterek jelentkezését is: tanckupon@latinfo.hu

Latinfo.hu tánckuponA hétvégén elkészültek a tánckuponok, amiket folyamatosan juttatunk el promótereinkhez és az értékesítési pontokra.

Mi mindent megtettünk azért, hogy Tánccal ajándékozhassuk meg ismerőseinket, most Ti jöttök!

Természetesen elsősorban a szolgáltatás felhasználóiként számítunk a salsa közösség tagjaira. Ajándékozz tánckupont, vagy kérjél ajándékba!

Ezen kívül tudsz nekünk segíteni abban, hogy minél több emberhez eljusson az információ: https://latinfo.hu/tanckupon/segits-nekunk/

 

Nagyon kíváncsiak vagyunk a kezdeményezésünk fogadtatására, ha kérdésed van, azt várjuk Tánckupon Ügyfélszolgálati elérhetőségünkön, ha véleményedvan, akkor azt írd le a lap alján a comment dobozban.

 

 


Közzétéve

itt:

, írta: