A World Hug Dance Project Magyarországon

Számos világhírű táncos alkot saját stílusjegyeivel és mozdulataival koreográfiát, amelyet bemutatnak illetve a világ különböző országaiban trénereken keresztül megtanítanak. Ennek lényege az adott stílus követőinek közösséggé kovácsolása és az adott táncstílusban való intenzív fejlődés.
TRAINER_Peter_Lili_KORKE&JUDITH_season_2_AUDA megtanult koreográfiát a táncos sztárok, a trénerek és az adott ország csapattagjai egyszerre, együtt, egy csapatként táncolhatják el a World Hug Dance Festival-on, amely szeptemberben, Portoban, Portugáliában kerül megrendezésre.

Magyarországon 2015 decemberétől első ízben a sensual bachata megalkotói, Korke és Judith koreográfiájának második évadára keresnek csapattagokat.

A csapat tagjai válogatás alapján kerülhetnek be. A tagsághoz tudásszint nincs meghatározva, gyakorlatilag kezdőtől az extra-haladóig mindenkit várnak. Alapfeltétel mindössze a bachata alaplépéseinek ismerete.

A válogatáson egy improvizációt kérnek, másfél perc szabad tánc egy a trénerek (Peter & Lili) által kiválasztott bachata zenére (csak a trénerek és az adott páros tartózkodik a teremben).

A válogatás időpontja: 2015. november 14. 20:30 – Fáklya klub (közvetlenül a Party Time Magenta party előtt)

További információk: https://www.facebook.com/events/1724433887786368/

Korke és Judith invitálása a magyarokhoz:

Az előző szezon koreográfiája

 


Közzétéve

itt:

,

, írta: