4 buli egy helyen, a Hölgyválaszban

4 buli egy helyen, a Hölgyválaszban

4 szoba, 4 kerék, 4 buli – péntek a napja!

Az úgy volt, hogy… néhány éve belevágtunk: 4 éve ősszel nyitott meg Budapest első 2 termes bulija a Műcsarnokban. Kubai salsa és vonalas salsa volt a repertoár, akkorra már sokaknak hiányzott az, hogy a new yorki és karibi zenékre (Kolumbia, Venezuela, Dominika, Puerto Rico stb.) vonalon táncoló pároknak (vonalas salsások) a vasárnapi bulin kívül legyen önálló bulijuk.

klub4Most PÉNTEKEN pedig valami egészen új következik: október 12-én megnyitja a kapuit a Klub 4. Önálló termet kapnak a sensual zenék, kizombával, zouk-kal a középpontban. Természetesen lesz salsa terem a vonalon táncolóknak és ráadásként milonga – szintén külön teremben.

A termeket jelképnek számító előadók után neveztük el: Manolito, Tito Puente, Nelson Freitas és Ástor Piazzola, mind a négyen az adott műfaj koronázatlan királyai. Lemezlovasaink mindent megtesznek, hogy a buli az adott teremben felejthetetlen legyen. Ha valamiért pedig váltanál, ott a többi három buli, szuper zenékkel és kiváló táncosokkal.

Elmesélek egy sztorit is: Miért lett kártyalap a party „logója”? Néhány hete, amikor épp egy ismerős 200 éves antik bútorát vittük aukcióra, amikor szétszedtük, egy kártyalap hullott ki belőle. (Kerestük az aranyrudat is, de az nem volt. :)) Eltettem, „szerencsét hoz” alapon, s elfeledkeztem róla. Legközelebb akkor került a kezembe, amikor már átbeszéltük, hogy egy 4 termes nagy bulit indítunk. Ránéztem a kártyalapra, egy kör 4-es. Bingó!

S hogy miért négy kerék? Jól hangzott. :)

Várunk október 12-én, pénteken – s utána minden pénteken – a Klub 4! helyszínén, a Hölgyválaszban (Paulay Ede u., az Operaházzal szemben), bulizzunk együtt!

Információk és visszajelzés: https://www.facebook.com/events/500520966625688/

Szerző: DJ Greg