Bachata Club Hungary online órák

<< TáncoljOtthon! aktivitások

Tánciskola: Bachata Club Hungary / Brumi & Ancsi

Tánctanárok: Véber Anna, Brunner Gábor, Tabányi Nikolett, Kamenyiczky Gábor

Típus: Online táncórák, DJ set

Stílusok: Bachata

Itt érhetők el az aktivitások:

Facebook: https://www.facebook.com/bachataclubhungary/ 
Instagram: https://www.instagram.com/bachataclubhungary/ 
 

Bachata Club Hungary online órák

– Bachata stílust oktatunk. Styling órák, néhány páros óra, izolációk, footwork, challenge órák (több fél pl: ladies, man style, footwork challenge), stb.
 
– Mi amin jelenleg dolgozunk az az, hogy online élő, illetve korábban felvett videókat tegyünk ki és elérhető legyen a tánc az emberek számára! Szerintünk fontos, hogy ezért ne kelljen fizetni, hiszen nagyon sokan elvesztették a munkájukat, sokan hátrányosabb helyzetbe kerültek a vírus okozta károk miatt, vagy egyéb más problémájuk van, így ezek az ingyenesen elérhető oktató videóink!
Többek között alap technikákról van szó a videókban (ezek a korábban felvett videóink), olyan hasznos információk, amikre egyébként a normál időszakban keveset tudunk foglalkozni. 
Vannak az élő adásaink (LIVE STREAMING) ahol különlegesebb órákat oktatunk,  mint például páros órák, #BCHchallenge videók, Ladies & Man style órák, izolációk, stb.! Bevonjuk a nézőket, együtt táncolunk és örülünk egymás társaságának, még ha ez a képernyőn keresztül is történik, de az ember úgy érzi magát, mintha újra a társaival, barátaival lenne!
 

 

 

Bachata Club Hungary LIVE STREAMING

Honlap: https://onlinebachata.hu/ 
Facebook: https://www.facebook.com/bachataclubhungary/ , 
https://www.facebook.com/onlinebachata/  
 
– Itt főleg egyéni órákra fogunk koncentrálni, de természetesen a páros gyakorlatokat sem fogjuk hanyagolni! Lesznek ladies style, man style, páros órák és amitől kicsit különbözik majd a hagyományos kurzusoktól, bele csempésztünk egy kis táncos edzést is (tánc specifikus edzés), kifejezetten táncosok számára! Itt egyensúly érzéket fejlesztünk majd, központ stabil tartása, lábak erősítésére, gyorsítására fogunk fókuszálni!
 
– Úgy döntöttünk, hogy áprilisban elindítunk egy olyan tanfolyamot, ami egyenlőre 1 hónapig fog tartani. Azt látjuk, hogy a tánciskolánkat áprilisi hónapban még nem tudjuk megnyitni, viszont nem szeretnénk a tanítványainkat tematikus órák nélkül hagyni! 
Tehát minden olyan hasznos dolgot bele csempészünk, ami kicsit más, kicsit különbözik az eddigiektől! A célunk az, hogy az emberekre rázúduló tehertől és mentális nehézségek alól kicsit felszabadítsuk és kikapcsolódjunk a vírus körüli dolgokból legalább 1-1 órára! A havi kurzus fizetős lesz. 

 

Brumi & Ancsi – Online Bachata oktatás

Itt érhetők el az aktivitások:

Facebook: https://www.facebook.com/onlinebachata/ 
Honlapon: https://onlinebachata.hu/ 
 
– Korábban nekem és Bruminak elindult egy Online Bachata tanfolyamunk, ahol tematikus rendszerben felépítve meg lehetett vásárolni a kurzusainkat. Ez mostanra kibővült középhaladó és haladó szintekre is! 
Ezek mind páros oktató felvételek, egyéni nincsen benne, tehát azok számára ajánlom, akik egy háztartásban élnek és tudnak otthon táncolni! A kurzusok fizetősek.
 

Olyan aktivitásról tudsz, ami nem szerepel a TáncoljOtthon! oldalunkon? Esetleg elírtunk itt valamit? Jelezz nekünk a hello@latinfo.hu címen!

Te is szervezel online táncos aktivitást? Küldd el nekünk: TáncoljOtthon! infó partnereinknek


Közzétéve

itt:

, írta:

Cimkék:

Hozzászólások

Vélemény, hozzászólás?