Kategóriák
Hír

Változás – Barrio Latino Cafe bulik új helyszínen!

Új helyszínen a Barrio Latino Klub programjai!

A Barrio Latino Cafe közleménye:

barrio latino1“Kedves barátaink, vendégeink, táncosok! Sajnos a Barriot ért jogtalan tett következményeként ÚJ HELYSZÍNEN FOLYTATJUK A BULIKAT bizonytalan ideig, mivel nem tudjuk jelenleg programjainkat a Barrio épületében megtartani, ugyanis egy önbíráskodó jogkövetelő tegnap reggelre behatolt az épületbe és lecseréltette a zárakat. Peres eljárás folyik ellene, és birtokvédelmi eljárás is, remélhetőleg hamarosan visszakerülünk az épületen belülre, ahol folytathatjuk a programjainkat!!

Addig is kérjük, legyetek türelemmel és TÁMOGASSATOK BENNÜNKET, igyekszünk kitartani és programjaink nagy részét, amit csak tudunk, megtartunk másik helyszínen, a közeli NEW ORLEANS Klubban a Lovag utca 5-ben! (2 utcával odébb.)

Kérünk benneteket, adjátok tovább ezt a hírt ismerőseiteknek és gyertek, mutassuk meg, hogy a Barrio közössége összetart és nem zsarolhatnak, önbíráskodhatnak ilyen módszerekkel, mert a programjainkat nem állíthatják le, nem tehetnek tönkre, nem tehetik tönkre a közel 4 éve tartó munkánkat, hogy rendszeres latin programokat tartsunk Budapest belvárosában!!

 

Tehát a lényeg: HOLNAPTÓL (május 21.) ÚJ HELYSZÍNEN FOLYTATJUK A PROGRAMJAINKAT: A NEW ORLEANS CLUBBAN (6. KER. LOVAG U. 5.)barriomegközelítés

Az elkövetkező napok programjai:

MÁJ. 21. CSÜTÖRTÖK 21.30-01h
KUBAI SALSA buli – Fiesta a’lo Cubano! – Zene: ¡AlgoMás! – 500Ft+500Ft italkupon
MÁJ. 22. PÉNTEK 21-03h
SALSA-LATIN PARTY Dj Csedi, 21-22h: bachata workshop (Brumi és Ancsi) Worskhop+ party: 1300Ft
MÁJ. 23. SZOMBAT 21-03h
SALSA-LATIN PARTY Dj Luz, +BRAZIL SHOW Elano De Sousa Batista 21-22h Salsa workshop (Péter és Eszter) Workshop+party: 1000Ft
MÁJ. 24. VASÁRNAP 19-21h
SALSA WORKSHOP Marcival (Aire Dance) és JOSUE-val (La Epocha ), 21-03h SALSA PARTY (Dj Serrano, Dj Martin)
MÁJ. 25. HÉTFŐ 19-21h
LOVE DANCE PARTY Dj LibErty – Music & Photography
folyt. köv.
Que Viva la SALSA, Que Viva BARRIO LATINO!”

A Barrio Latino programjait naprakészen a naptárunkban találod, itt feltüntetjük azt is, hogy helyileg hol lesz az esemény:
https://teszt.latinfo.hu/naptar

Barrio Latino Café - Valóra vált egy álom