Kategóriák
Buli Hír

Salsa Capital & Salsa Lovers party sorozat folytatása: Lock Budapest

Ajánljuk figyelmetekbe a Salsa Capital sajtóközleményét:

A nagysikerű Le Bistroban megrendezésre kerülő nyári rendezvénysorozat után, ahol alkalmanként 3-400 táncos fordult meg, a szervezők már az őszi-téli szezont tervezik!

A 9 éves partysorozat az idei és tavalyi szezon után kétséget kizáróan megérett arra, hogy ősszel-télen is folytatásra kerüljön – tudtuk meg Balogh Ádám szervezőtől.

Keddenként az ősz beköszönte után a Lock Budapest lesz a Salsa party helyszíne, ami immár fennállása óta a sokadik helyről jelentkezik. A partysorozat még 2008 év végén indult egy XI. kerületi, azóta már megszűnt latin hangulatú étteremben, majd a Margitszigeten a Holdudvar adott évekig helyet a partysorozatnak. Az idei évben végre visszatérünk a Holdudvar és a 4-es 6-os villamos közvetlen környékére, egy olyan helyszínre, ahol az otthonosság és a finom elegancia mentén fognak szólni a megszokott táncolható dallamok.

A szinte vadonatúj szórakozóhelyen a programválaszték bővül, egyelőre egy termet terveznek, de a hely a akár bővíthető több termesre is! A buli előtt Bachata & Salsa kezdő és középhaladó workshopokkal tervezik színesíteni az estét, valamint lehetőséget szeretnének biztosítani a táncolni még nem tudóknak, hogy becsatlakozhassanak a latin éjszakába rövid de szórakoztató tánctanulás után. Az extra programok és a különleges helyszín ellenére az új helyszínen mind az italválaszték mind a belépőjegyek és ruhatár tekintetében nem lesz változás, marad az 1000 Ft belépő/fő és a 200 Ft/fő ruhatár díj. A szervezők a vendégeket smart casual öltözékben várják.

A nyitóbuli a tervek szerint szeptember 26-án kedden lesz, a szervezők, Dj Adalberto és Dj Greg várnak mindenkit sok szeretettel! :)

Facebook esemény: https://www.facebook.com/events/304589479949793/

A sajtóközleményeket érdemi változtatás nélkül közöljük. Ha te is szervező vagy, ide várjuk írásod: sajtokozlemeny@latinfo.hu