Osvady Despaigne Gainza tegnap este megérkezett Kubából!

Az útja nem volt zökkenőmentes, így egy kicsit csúszott a ws kezdése, de nem rémisszen el senkit, ez csak egyszeri alkalom volt, és még így is megérte kivárni. ;)

A több mint 20 órás utazás ellenére szenzációs SON workshopot tartott, ami nemcsak nagyon profi de szórakoztató is volt. :) Érezhető, hogy egy képzett és gyakorlott tanárral álltunk szemben. Zenei ismereteket és részletes alapozást kaphattunk tőle. Nagyon kevés tanárnál tapasztaltam, hogy ilyen alaposan tanítsa meg ennyi idő alatt a legfontosabb alapdolgokat, amikre utána lehet alapozni. Az idő ugyan kevés volt rá, de biztos vagyok benne, hogy sokaknál helyre kerültek dolgok (többek között nálam is), amiket kamatoztatni tud a későbbiekben! Az elkövetkezendő 9 napban további fantasztikus dolgokat tanulhatunk tőle, ahol a Latinfo stábja is részt vesz.

Ma este újabb workshoppal és bulival vár a Barrio!

Workshopsorozat eseménylinkje: http://www.facebook.com/events/498700926817770/?fref=ts — at Barrio Latino Cafe.

Köszönjük a szervezést Cayin (Arcadio Despaigne), Urgyán Anita, Chromy Gábor, Nagy Gábor, Valkó Lilla, és a támogatást: Salsa Caliente (Menyhért Attila, Ács Bea, Csedő András, Salsa Cubanismo (Fehér Krisztina, Mihályi Péter).