Bachata versenyek Magyarországon

Az elkövetkezendő időben két rangos bachata versenyen is megmutathatják tudásukat a magyarországi bachata funok. Nézőnek is érdemes eljönni, hiszen színes programok, nagyszabású workshopok is körbeveszik mind a két rendezvényt.

A két verseny rendezői együttműködve igyekeznek építeni a hazai bachata életet a versenyekkel is! Ragadjátok meg ezeket a nagyszerű lehetőségeket, és ha tehetitek, induljatok is a versenyeken. Mind a két verseny abszolúte független zsűrizés így valódi helyezéseket tudtok elérni értékes nyereményekért.

A két verseny nem zárja ki egymást! Vagyis MIND A KETTŐN nyugodt szívvel elindulhattok!

Időrendi sorrendben:

bachataversenyek31. Bachata Magyar Bajnokság

Most hétvégén kerül megrendezésre Szegeden. Szóval hajrá hajrá, gyertek Szegedre a hétvégén! Értékes nyeremények, színes program és magasan képzett zsűri vár!

Bővebben:

Verseny hivatalos honlap: http://dancebachata.eu/index.php/hu/

Facebook oldal : http://www.facebook.com/pages/Bachata-Magyar-Bajnoks%C3%A1g/185641071560433?ref=ts&fref=ts

Verseny Facebook oldal : http://www.facebook.com/pages/Bachata-Magyar-Bajnoks%C3%A1g/185641071560433?ref=ts&fref=ts

WS Facebook event: http://www.facebook.com/events/424461110967984/?ref=ts&fref=ts

bachataversenyek22. BachataStars Hungary Május 11-12

Egy igazán magas volumenű eseményen vehetünk részt ahová nem más mint Korke & Judith jönnek workshopot tartani! Érdemes őket megismerni, mint tanárokat, rengeteg újat lehet tőlük tanulni. Szintén egy magas színvonalú verseny és workshop sorozat vár minket.

Jelentkezzetek a versenyre is, még tudtok, nagy értékű nyeremények várnak rátok. Nézőnek is érdemes eljönni, a workshopokat pedig kifejezetten ajánlom mindenkinek!

Bővebben:

Bővebb információ: http://www.facebook.com/BachatastarsHungary2013

Facebook event: http://www.facebook.com/events/256177034515240/

Fontos információ:

A BachataStars Hungary nyuszi akciójának köszönhetően kedvezményesen jegyet vásárolhattok április 7-ig a BachataStars Hungary workshopjaira! Szegeden a Bachata Magyar Bajnokságon is tudtok rá jegyet váltani, csak keressetek minket Szegeden. (Tímea Tóth LilD +36305122494)

bachataversenyek1

 

A latinfo.hu csapat mind a két rendezvényen jelen lesz és a latinfo.hu oldalon is több érdekességet olvashattok majd a rendezvények kapcsán!

 

Várunk titeket is, csatlakozzatok hozzánk!