Események betöltése

« Összes Események

  • Ez az esemény elmúlt.

Latinfo.hu Támogató Bál

2018.01.06.


A Latinfo.hu szerkesztősége meghívja a hazai salsás-táncos közönséget támogató báljára, melyet 2018. január 6-án, szombaton tartunk, Budapesten.

Mi az a Latinfo.hu?
Reméljük, nem nagyon kell bemutatkozni. Aki esetleg nem tudná, annak elmondjuk, hogy a Latinfo.hu a hazai salsás-táncos eseményekkel foglalkozó online medium, aminek célja a táncos közösség információinak-híreinek eljuttatása az érdeklődőkhöz.

Miért Támogató?
A lapot önkéntesek írják, szerkesztik, gondozzák, nem profit érdekek mentén szerveződik. Szolgáltatásainkat ingyenesen nyújtjuk. Természetesen költségekkel jár a működtetés, ezért minden évben megszervezünk egy támogató eseményt, aminek a bevételeiből a teljes éves működésünket finanszírozzuk.

 

A rendezvényre meghívtuk a legnépszerűbb hazai salsa-kizomba-bachata-zouk DJ-ket, akik négy teremben táncoltatják majd a közönséget.

 

Részletes információk:

https://www.facebook.com/events/1493296464040446/


Szervező

Latinfo.hu

Egyéb

DJ
DJ Brumi, DJ Csedi, DJ Dawe, DJ Dee, DJ Eddy, DJ Gera, DJ Gerard, DJ Greg, DJ Indio, DJ Jonny, DJ Kris El Profesor, DJ Krizz, DJ LibErty, DJ Navide, DJ Roy, DJ Satchmo, DJ Serrano, DJ Stilo, DJ Tombao, DJ Zolee
Főbb stílusok/Main styles
salsa (kubai/cuban), salsa (vonalas/crossbody), bachata, kizomba
Belépő
1500/2000 Ft

Helyszín

Duna Palota
Zrínyi utca 5.
Budapest, 1051 Hungary

Ha hibát találsz, akkor várjuk e-mailed a naptar@latinfo.hu címre.

Ha bulikat szervezel, akkor küldd el a bulid adatait vagy az esetleges változásokat a naptar@latinfo.hu címre!